PROGNOZA za ČETVRTAK, 27. Decembar 2018.
   26 Dec 2018, 12:59    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 27. Decembar 2018.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i ponegde magla. U toku dana promenljivo oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C na jugu do 2°C u Negotinu, a maksimalna od 1°C u Dimitrovgradu do 9°C u Somboru i Loznici.

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno i malo toplije. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna oko 6°C.

Niš: U četvrtak promenljivo oblačno i hladno. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna oko 3°C.

Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz i moguća magla. U toku dana promenljivo oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 4°C do 6°C, na Zlatiboru i Tari do 1°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz i moguća magla ponegde. U toku dana promenljivo oblačno, suvo i malo toplije. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 5°C u Vršcu do 9°C u Somboru.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno i malo toplije. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna oko 7°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno i malo toplije. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna do 8°C.

Vreme narednih dana: U petak još malo toplije uz naoblačenje na severu Srbije koje će popodne i krajem dana usloviti ponegde slabu kišu. Oblačnost se premešta ka jugoistoku Srbije. Za vikend malo svežije. Poslednja dva dana ove godine je moguća prolazna kiša, a u Novogodišnjoj noći malo susnežice u centralnim predelima, da bi 1. i 2. januara bilo pretežno suvo sa slabim mrazevima ujutru.
 
CRNA GORA: U četvrtak duži sunčani periodi uz jutarnje mrazeve na severu Crne Gore i manji porast dnevne temperature. Maksimalna temperatura od 2°C do 14°C, na Žabljaku do -2°C. CG naredni dani: U petak i za vikend toplije i pretežno sunčano na jugu, a na severu Crne Gore uz malo oblaka i slabe jutarnje mrazeve.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

PROGNOZA za SREDU, 20. Mart 2019.

19 Mar 2019, 11:18

SRBIJA: U sredu na severu i zapadu Srbije pretežno oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše. Na jugu promenljivo oblačno…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

DruštvoPREDSTAVLJEN JAVNI POZIV AKTIVNE…

U organizaciji Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Požarevac, u saradnji sa opštinom…

21 Mar 2019, 22:22

DruštvoSVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM…

DANAS SE OBELEŽAVA SVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM SINDROMOM, U POŽAREVCU MALIŠANI PROŠETALI…

21 Mar 2019, 14:04

DruštvoPAŠALIĆ: NEPRIMERENO JE DA GRAĐANI…

U srpski parlament stigao je Izveštaj zaštitnika građana u kojem je navedeno…

21 Mar 2019, 13:11

Kursna lista