PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Mart 2020.
   25 Mar 2020, 15:19    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Mart 2020.

SRBIJA: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vrlo malo padavina može biti u Timočkoj Krajini u vidu kratkotrajne susnežice. Sneg će se svugde topiti. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, a u ostalim predelima umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 6°C u Timočkoj Krajini, Užicu i na jugu Srbije do 11°C u Vršcu.
Požarevac: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 8°C.
Niš: U četvrtak suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 8°C.
Užički region: U četvrtak suvo uz porast temperature i pretežno oblačno vreme, ali se oblačnost smanjuje i delimično razilazi popodne i krajem dana. Sneg će se topiti. Duvaće umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno uz temperaturu oko 0°C.
VOJVODINA: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Sneg će se svugde topiti. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu olujne jačine sa udraima do 100 km/h. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 8°C u Sremu do 11°C u Vršcu.
Novi Sad: U četvrtak suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 9°C.
Subotica: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 10°C.
Vreme narednih dana: U petak toplije uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U ostalim krajevima vetar slabiji istočni i severoistočni. Na severu Srbije pretežno sunčano, a na zapadu i jugu promenljivo oblačno. U subotu i nedelju još malo toplije vreme uz slab promenljiv vetar i dnevnu temperaturu malo iznad 15°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak toplije i preovlađujuće suvo sa ponekom kapi kiše na istoku i jugu Crne Gore. Biće malo sunčanih intervala uz dosta oblaka. Maksimalna temperatura od 6°C do 17°C, na Žabljaku 0°C.
CG naredni dani: U petak i subotu promenljivo oblačno sa malo kiše na jugu Crne Gore. U nedelju i ponedeljak suvo i još malo toplije.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 7. April 2020.

6 Apr 2020, 12:47

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz, osim na severu Srbije i u košavskom području. U toku dana svugde sunčano uz manji porast…

PROGNOZA za NEDELJU, 5. April 2020.

4 Apr 2020, 10:26

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi, osim na krajnjem jugu Srbije gde će uz više oblaka biti malo kiše. Duvaće umeren,…

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSIGURAN KORAK KA ENERGETSKOJ NEZAVISNOSTI…

ELEKTROPRIVREDA SRBIJE POTPISALA JE PRELIMINARNI SPORAZUM O SARADNJI NA ZAVRŠETKU IZGRADNJE…

7 Apr 2020, 12:11

DruštvoVETERINARSKI SPECIJALISTIČKI INSTITUT…

VETERINARSKI SPECIJALISTIČKI INSTITUT POŽAREVAČ OBAVEŠTAVA JAVNOST  DA JE ORGANIZACIONI…

7 Apr 2020, 12:04

DruštvoGrađani mogu uživo da prate izgradnju…

U krugu Vojnomedicinskog centra (VMC) Karaburma u Beogradu u toku je rekonstrukcija postojećeg…

7 Apr 2020, 11:29

Kursna lista