PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Mart 2020.
   25 Mar 2020, 15:19    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Mart 2020.

SRBIJA: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vrlo malo padavina može biti u Timočkoj Krajini u vidu kratkotrajne susnežice. Sneg će se svugde topiti. Duvaće pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, a u ostalim predelima umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 6°C u Timočkoj Krajini, Užicu i na jugu Srbije do 11°C u Vršcu.
Požarevac: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 8°C.
Niš: U četvrtak suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće umeren istočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 8°C.
Užički region: U četvrtak suvo uz porast temperature i pretežno oblačno vreme, ali se oblačnost smanjuje i delimično razilazi popodne i krajem dana. Sneg će se topiti. Duvaće umeren istočni i severoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno uz temperaturu oko 0°C.
VOJVODINA: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Sneg će se svugde topiti. Duvaće pojačan jugoistočni vetar, u južnom Banatu olujne jačine sa udraima do 100 km/h. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 8°C u Sremu do 11°C u Vršcu.
Novi Sad: U četvrtak suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 9°C.
Subotica: U četvrtak pretežno suvo uz porast temperature i promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala popodne. Duvaće pojačan jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 10°C.
Vreme narednih dana: U petak toplije uz umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U ostalim krajevima vetar slabiji istočni i severoistočni. Na severu Srbije pretežno sunčano, a na zapadu i jugu promenljivo oblačno. U subotu i nedelju još malo toplije vreme uz slab promenljiv vetar i dnevnu temperaturu malo iznad 15°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak toplije i preovlađujuće suvo sa ponekom kapi kiše na istoku i jugu Crne Gore. Biće malo sunčanih intervala uz dosta oblaka. Maksimalna temperatura od 6°C do 17°C, na Žabljaku 0°C.
CG naredni dani: U petak i subotu promenljivo oblačno sa malo kiše na jugu Crne Gore. U nedelju i ponedeljak suvo i još malo toplije.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista