PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 26. Januar 2023.
   25 Jan 2023, 11:52    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 26. Januar 2023.

SRBIJA: U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa susnežicom i snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije uz susnežicu i sneg krajem dana i u noći ka petku u većini predela. Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 1°C u Užicu do 4°C na sveru Vojvodine. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C.
Požarevac: U četvrtak u prvom delu dana suvo uz naoblačenje, a kasnije popodne i uveče susnežica i sneg. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Niš: U četvrtak naoblačenje sa susnežicom i snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 2°C. Uveče sneg.
Užički region: U četvrtak oblačno i ujutru suvo, a zatim sa snegom od sredine dana, pa tokom popodneva i večeri. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše -2°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U četvrtak suvo i promenljivo oblačno u prvom delu dana. Popodne i krajem dana se naoblačenje sa susnežicom i snegom, najpre na jugu Vojvodine. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C.
Novi Sad: U četvrtak suvo i promenljivo oblačno, a popodne naoblačenje. Uveče susnežica i sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Subotica: U četvrtak suvo i promenljivo oblačno, a popodne naoblačenje. Krajem dana susnežica i sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 4°C. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Vreme narednih dana: U petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 3°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 1°C.  
Za vikend oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana, a u utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu, susnežicu i sneg.
CRNA GORA: U četvrtak naoblačenje susnežicom i snegom na severu Crne Gore, a na jugu suvo. Maksimalna temperatura od 1°C na severu do 14°C na Primorju, a na Žabljaku -2°C.
CG naredni dani: U petak i za vikend na severu Crne Gore hladnije sa snegom, a na jugu sunčani intervali i bura na Primorju.
 
 Slične vesti

PROGNOZA ZA NEDELJU, 5. Februar 2023.

4 Feb 2023, 11:26

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa jutarnjim mrazem. Na severu Srbije i u Timočkoj Krajini…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 4. Februar 2023.

3 Feb 2023, 11:39

SRBIJA: U subotu stiže zahlađenje sa severa sa kišom koja prelazi u sneg popodne i krajem dana.…

PROGNOZA ZA PETAK, 3. Februar 2023.

2 Feb 2023, 12:49

SRBIJA: U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Biblioteci u Golupcu odrzano…

U  organizaciji Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu…

4 Feb 2023, 13:09

DruštvoPrijava za zakup javne površine…

Obaveštavaju se sve zainteresovane stranke za zauzeće javne površine tokom osmomartovskih…

4 Feb 2023, 12:43

DruštvoStanovnik Srbije u proseku provede…

Podaci iz Istraživanja o korišćenju vremena pokazuju da žene u Republici Srbiji, u…

4 Feb 2023, 12:32

Kursna lista