PROGNOZA za ČETVRTAK, 24. Januar 2019.
   23 Jan 2019, 10:41    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 24. Januar 2019.

SRBIJA: U četvrtak oblačno sa susnežicom i snegom u svim krajevima. Kiša pomešana sa susnežicom je moguća ujutru na istoku i jugu Srbije, ali će i tamo preći u sneg tokom dana. Do petka ujutru će pasti od 5 do 15 cm snega. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 0°C na zapadu do 4°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu.

Požarevac: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 3°C, popodne u padu.

Užički region: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C, na Zlatiboru i Tari do -3°C.

VOJVODINA: U četvrtak oblačno sa snegom, dok je u Banatu moguća i susnežica. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 1°C na severu i zapadu do 3°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C.

Subotica: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Vreme narednih dana: UPOZORENJE: Obilne snežne padavine tokom sledeća tri dana. U petak i subotu hladnije sa snegom, a u nedelju suvo uz mraz ujutru. Do nedelje ujutru će pasti novih 20 do 30 cm snega, pa će ukupna visina snega ponegde dostići 50 cm. Početkom iduće sedmice manji porast temperature, a zatim se očekuju nove snežne padavine.
 
CRNA GORA: U četvrtak na jugu promenljivo oblačno i suvo, a na severu Crne Gore sa snegom. Maksimalna temperatura od 2°C do 13°C, na Žabljaku -3°C. CG naredni dani: U petak kiša na jugu, a na severu sneg. U subotu i dalje sneg na severu, a na Primorju razvedravanje uz buru. U nedelju kratkotrajni prestanak padavina, a početkom iduće sedmice ponovo kiša na Primorju i sneg na severu Crne Gore.



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista