PROGNOZA za ČETVRTAK, 24. Januar 2019.
   23 Jan 2019, 10:41    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 24. Januar 2019.

SRBIJA: U četvrtak oblačno sa susnežicom i snegom u svim krajevima. Kiša pomešana sa susnežicom je moguća ujutru na istoku i jugu Srbije, ali će i tamo preći u sneg tokom dana. Do petka ujutru će pasti od 5 do 15 cm snega. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 0°C na zapadu do 4°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu.

Požarevac: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 3°C, popodne u padu.

Užički region: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C, na Zlatiboru i Tari do -3°C.

VOJVODINA: U četvrtak oblačno sa snegom, dok je u Banatu moguća i susnežica. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 1°C na severu i zapadu do 3°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 1°C.

Subotica: U četvrtak oblačno sa snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 1°C.

Vreme narednih dana: UPOZORENJE: Obilne snežne padavine tokom sledeća tri dana. U petak i subotu hladnije sa snegom, a u nedelju suvo uz mraz ujutru. Do nedelje ujutru će pasti novih 20 do 30 cm snega, pa će ukupna visina snega ponegde dostići 50 cm. Početkom iduće sedmice manji porast temperature, a zatim se očekuju nove snežne padavine.
 
CRNA GORA: U četvrtak na jugu promenljivo oblačno i suvo, a na severu Crne Gore sa snegom. Maksimalna temperatura od 2°C do 13°C, na Žabljaku -3°C. CG naredni dani: U petak kiša na jugu, a na severu sneg. U subotu i dalje sneg na severu, a na Primorju razvedravanje uz buru. U nedelju kratkotrajni prestanak padavina, a početkom iduće sedmice ponovo kiša na Primorju i sneg na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

PROGNOZA za PETAK, 16. Avgust 2019.

15 Aug 2019, 11:27

SRBIJA: U petak hladnije jutro, a tokom dana umereno toplo i prijatno vreme uz duže sunčane periode i malo oblaka po Vojvodini.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Avgust 2019.

14 Aug 2019, 11:05

SRBIJA: U četvrtak svugde svežije i prijatnije vreme uz duže sunčane periode na severu. U zapadnim i južnim predelima promenljiva…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNA ZADOVOLJSTVO GRAĐANA, DAN ZA…

ODRŽANA JE AKCIJA DAN ZA ZDRAVLJE U TRŽNOM CENTRU STOP SHOP U POŽAREVCU. Dan za zdravlje…

17 Aug 2019, 14:05

DruštvoPROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI…

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA…

17 Aug 2019, 14:00

PolitikaMakedonski med i krompir od danas…

Počevši od danas makedonski krompir i med ne mogu da se izvoze na teritoriji KiM, prenosi…

17 Aug 2019, 13:40

Kursna lista