PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.
   22 May 2019, 11:30    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Samo će u Timočkoj Krajini biti suvo. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, a maksimalna od 18°C u Subotici do 23°C na jugu Srbije.

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Vetar slab i umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 22°C.

Užički region: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari oko 15°C.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C do 20°C.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 18°C.

Vreme narednih dana: U petak promenljivo sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U subotu i nedelju toplije i sunčanije sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Prva tri dana iduće sedmice ponovo nestabilno sa češćom kišom i pljuskovima.
 
CRNA GORA: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima. Na Primorju sunčani periodi i mala šansa za kišu. Maksimalna temperatura od 16°C do 24°C, na Žabljaku do 11°C. CG naredni dani: Za vikend više sunčanih sati i pretežno suvo uz malu šansu za pljuskove na severu Crne Gore. Temperatura u porastu za vikend. Prva tri dana iduće sedmice ponovo nestabilno sa češćom kišom i pljuskovima i malo svežije.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista