PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.
   22 May 2019, 11:30    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Samo će u Timočkoj Krajini biti suvo. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 14°C, a maksimalna od 18°C u Subotici do 23°C na jugu Srbije.

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Vetar slab i umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 21°C.

Niš: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab i umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 22°C.

Užički region: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 21°C, na Zlatiboru i Tari oko 15°C.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 18°C do 20°C.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna do 20°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 12°C, a maksimalna oko 18°C.

Vreme narednih dana: U petak promenljivo sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U subotu i nedelju toplije i sunčanije sa malom šansom za lokalne pljuskove popodne. Prva tri dana iduće sedmice ponovo nestabilno sa češćom kišom i pljuskovima.
 
CRNA GORA: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima. Na Primorju sunčani periodi i mala šansa za kišu. Maksimalna temperatura od 16°C do 24°C, na Žabljaku do 11°C. CG naredni dani: Za vikend više sunčanih sati i pretežno suvo uz malu šansu za pljuskove na severu Crne Gore. Temperatura u porastu za vikend. Prva tri dana iduće sedmice ponovo nestabilno sa češćom kišom i pljuskovima i malo svežije.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista