PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.
   20 Nov 2019, 11:49    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.

SRBIJA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu. Samo će u Timočkoj Krajini biti oblačno sa slabom kišom. Vetar slab južni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, a u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Požegi do 12°C u Vršcu, a maksimalna od 13°C u Negotinu do 18°C u Beogadu i Loznici.

Požarevac: U četvrtak malo oblačno sa dužim sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije nego u sredu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U četvrtak malo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 17°C.

Užički region: U četvrtak malo oblačno sa dužim sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu. Vetar slab istočni severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari oko 11°C.

VOJVODINA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i par stepeni toplije u odnosu na sredu. Više sunčanih sati biće u Banatu. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C u Sremu do 12°C u Vršcu, a maksimalna od 14°C na severu do 17°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i par stepeni toplije nego u sredu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 16°C.

Subotica: U četvrtak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C.

Vreme narednih dana: U petak će biti uslova za slabu kišu na jugu i istoku Srbije, dok će u ostalim predelima biti suvo, a na zapadu i severozapadu sunčano od sredine dana. Za vikend pretežno suvo i temperatura u padu. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju i doneće malo hladniji vazduh.
 
CRNA GORA: U četvrtak suvo na severu Crne Gore, a na jugu povremena slaba kiša. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Zabljaku do 9°C.

CG naredni dani: U petak i za vikend pretežno suvo sa sunčanim periodima i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Malo povremene kiše je moguće da bude na Primorju u nedelju.Slične vesti

Prognoza za sredu, 12. avgust 2020.

11 Aug 2020, 11:55

SRBIJA: U sredu par stepeni niža temperatura u odnosu na vrlo toplo utorak. U toku dana uz sunčane periode i razvoj oblaka…

Prognoza za utorak, 11. avgust 2020.

10 Aug 2020, 11:10

SRBIJA: U utorak preovlađujuće sunčano, vrlo toplo i sparno vreme. Umerene oblačnosti biće pre podne na severu Vojvodine.…

PROGNOZA za NEDELJU, 9. Avgust 2020.

8 Aug 2020, 10:30

SRBIJA: U nedelju toplo i sparno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka će  mogu usloviti ređe lokalne…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOPŠTINA GOLUBAC U NOVOM PROGRAMU…

Zajednička programska rumunsko-srpska radna grupa odobrila je prvu verziju Programa prekogranične…

11 Aug 2020, 13:15

Vremenska prognozaPrognoza za sredu, 12. avgust…

SRBIJA: U sredu par stepeni niža temperatura u odnosu na vrlo toplo utorak. U toku dana uz…

11 Aug 2020, 11:55

Društvo57. Ljubičevske konjičke igre…

Ovogodišnje Ljubičevske konjičke igre moći ćemo da pratimo putem malih ekrana …

11 Aug 2020, 11:48

Kursna lista