PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.
   20 Nov 2019, 11:49    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Novembar 2019.

SRBIJA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu. Samo će u Timočkoj Krajini biti oblačno sa slabom kišom. Vetar slab južni i jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, a u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Požegi do 12°C u Vršcu, a maksimalna od 13°C u Negotinu do 18°C u Beogadu i Loznici.

Požarevac: U četvrtak malo oblačno sa dužim sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije nego u sredu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U četvrtak malo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 17°C.

Užički region: U četvrtak malo oblačno sa dužim sunčanim periodima i nekoliko stepeni toplije tokom dana u odnosu na sredu. Vetar slab istočni severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari oko 11°C.

VOJVODINA: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i par stepeni toplije u odnosu na sredu. Više sunčanih sati biće u Banatu. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C u Sremu do 12°C u Vršcu, a maksimalna od 14°C na severu do 17°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima i par stepeni toplije nego u sredu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 16°C.

Subotica: U četvrtak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 14°C.

Vreme narednih dana: U petak će biti uslova za slabu kišu na jugu i istoku Srbije, dok će u ostalim predelima biti suvo, a na zapadu i severozapadu sunčano od sredine dana. Za vikend pretežno suvo i temperatura u padu. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju i doneće malo hladniji vazduh.
 
CRNA GORA: U četvrtak suvo na severu Crne Gore, a na jugu povremena slaba kiša. Maksimalna temperatura od 12°C do 19°C, na Zabljaku do 9°C.

CG naredni dani: U petak i za vikend pretežno suvo sa sunčanim periodima i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Malo povremene kiše je moguće da bude na Primorju u nedelju.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.

16 Dec 2019, 12:39

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Decembar 2019.

14 Dec 2019, 10:26

SRBIJA: U nedelju u većini predela pretežno sunčano tokom dana i toplo vreme za ovo doba godine uz slab južni i jugoistočni…

PROGNOZA za SUBOTU, 14. Decembar 2019.

13 Dec 2019, 11:07

SRBIJA: U subotu malo hladnije i oblačno sa povremenom slabom kišom, a na planinama sa snegom. Biće malo padavina. U toku…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar…

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana…

16 Dec 2019, 12:39

DruštvoPOZIV ZA UČESĆE U JAVNOJ RASPRAVI

Gradsko veće Grada Požarevca poziva sve građane, udruženja, stručnu i ostalu javnosti i sve…

16 Dec 2019, 12:33

DruštvoOBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA…

OBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA POŽAREVAC

16 Dec 2019, 10:46

Kursna lista