PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Februar 2019.
   20 Feb 2019, 10:46    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Februar 2019.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i moguća magla po kotlinama. Tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine ali uz malo niže temperature nego prethodnih dana. Vetar slab severozapadni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 3°C, a maksimalna od 10°C do 14°C.

Požarevac: U četvrtak sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 13°C.

Niš: U četvrtak pretežno sunčano i toplo ali uz malo niže temperature nego prethodnih dana. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 11°C.

Užički region: U četvrtak ujutru slab mraz i moguća magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine ali uz malo niže temperature nego prethodnih dana. Vetar slab severni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do -1°C, a maksimalna oko 13°C, na Zlatiboru i Tari do 8°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz. Tokom dana sunčano i toplo ali uz malo niže temperature nego prethodnih dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 11°C do 14°C.

Novi Sad: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 13°C.

Subotica: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 12°C.

Vreme narednih dana: U petak prolazna oblačnost sa slabom kišom povremeno i još malo nižim temperaturama a na planinama sa snegom. U subotu još hladnije uz jutarnje mrazeve pa kiša koja se očekuje u centralnim, istočnim i južnim predelima Srbije može preći u slab povremen sneg. Maksimalne dnevne temperature oko -1°C u većini predela. U nedelju malo toplije tokom dana i svugde suvo. Početkom sledeće sedmice postepeni porast temperatura uz pretežno sunčano vreme.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 10°C do 18°C, na Žabljaku do 7°C. CG naredni dani: U četvrtak na Primorju pretežno sunčano i toplo. Na severu Crne Gore ujutru slab mraz i ponegde magla, a tokom dana sunčano. U petak i subotu kiša koja prelazi u slab sneg na severu i znatno hladnije a na jugu suvo i pretežno sunčano. Za vikend blaži pad temperature i na Primorju. Početkom sledeće nedelje postepeni porast temperatura uz pretežno sunčano vreme.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 23. Mart 2019.

22 Mar 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u petak. Vetar…

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

ZanimljivostiDANAS SE SLAVE MLADENCI: KAKVI…

DANAS SU MLADENCI. KO SE VENČAO U POSLEDNJIH GODINU DANA DANS SLAVI OVAJ PRAZNIK! NAŠI…

22 Mar 2019, 16:14

Društvo50. GODINA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC

SVEČANI PRIJEM POVODOM 50 GODINA POSTOJANJA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC UPRILIČEN JE U SVEČANIM…

22 Mar 2019, 14:51

PolitikaSTEFANOVIĆ: SARADNJA MUP-A SA…

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador…

22 Mar 2019, 14:38

Kursna lista