PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Jun 2019.
   19 Jun 2019, 11:24    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Jun 2019.

SRBIJA: U četvrtak toplo uz slabu do umerenu oblačnost sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Biće sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab južni, jugoistočni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 27°C do 30°C u više gradova.

Požarevac: U četvrtak slaba do umerena oblačnost sa šansom za pojavu slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom u popodnevnim časovima. Biće sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 28°C.

Niš: U četvrtak promenljivo oblačno sa mogućom pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U četvrtak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom popodne. Vetar slab severni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 29°C do 29°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo oblačno sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Na jugoistoku Banata pretežno sunčano i veći deo dana suvo. Vetar slab južni i jugoistočni a na severozapadu Bačke zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 30°C.

Novi Sad: U četvrtak slaba do umerena oblačnost sa šansom za pojavu slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab prepodne južni a popodne zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 28°C.

Vreme narednih dana: U petak i subotu toplo i pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka sa šansom za pojavu kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Od utorka pretežno sunčano i vrlo toplo vreme u drugoj polovini iduće sedmice.
 
CRNA GORA: U četvrtak na severu promenljivo oblačno sa pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Na jugu suvo, sunčano i dalje vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 25°C do 33°C u Podgorici, na Žabljaku 21°C. CG naredni dani: U petak i za vikend na severu toplo i pretežno sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Na Primorju sunčano i vrlo toplo. Sledeće sedmice sunčano i vrlo toplo u svim krajevima.

 



Slične vesti

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Prognoza za sredu, 27. mart 2024.

26 Mar 2024, 12:16

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša koja do jutra odlazi na severoistok. U sredu toplo…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista