PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Januar 2022.
   19 Jan 2022, 12:21    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Januar 2022.

SRBIJA: U četvrtak ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a od sredine dana u Vojvodini naoblačenje sa kišom koja se premešta popodne sa severa ka centralnim predelima. Usled pada temperature kiša prelazi u susnežicu i sneg popodne u Vojvodini, a uveče u zapadnim i centralnim predelima. Vetar slab do umeren južni, na severu kasnije popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C u Požegi do -1°C u Beogradu, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 9°C u Negotinu. Uveče kiša, susnežica i sneg, a samo na severu Vojvodine i jugu Srbije suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 4°C.
Požarevac: U četvrtak ujutru slab mraz i sunčani intervali pre podne, a zatim naoblačenje sa kišom popodne, a uveče sa susnežicom i snegom usled zahlađenja. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1°C u centru, na obodu grada do -3°C, a maksimalna do 6°C, popodne i uveče u padu. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.
Niš: U četvrtak ujutru mraz i pretežno sunčano u većem delu dana, a kasnije popodne naoblačenje i uveče kiša. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna 6°C.
Užički region: U četvrtak ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom koja prelazi u sneg uveče. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -6°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari pre podne suvo, a popodne naoblačenje sa snegom i najviše 2°C uz pad temperature popodne i uveče.
VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz, a u toku prepodneva naoblačenje sa kišom od sredine dana koja se premešta sa severa ka jugu. Usled pada temperature kiša prelazi u susnežicu i sneg popodne. Uveče padavine prestaju na severu Vojvodine. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu kasnije popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 3°C na severu do 6°C na jugu Vojvodine. Uveče susnežica i sneg na jugu, a na severu Vojvodine suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 1°C.
Novi Sad: U četvrtak naoblačenje sa kišom, a popodne sa susnežicom i snegom. Padavine uveče prestaju. Vetar umeren južni i jugozapadni, a krajem dana severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo i temperatura u 22h oko 0°C.
Subotica: U četvrtak pre podne naoblačenje sa kišom, a popodne sa susnežicom i snegom. Padavine uveče prestaju. Vetar umeren južni i jugozapadni, a krajem dana severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 3°C.
Vreme narednih dana: U petak hladnije sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo uz sunčane periode. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na severu do 0°C na jugu, a maksimalna dnevna od -1°C do 2°C, u Negotinu oko 4°C.
U subotu i nedelju vrlo hladno sa dnevnom temperaturom malo ispod 0°C i sa snegom povremeno, osim možda po Vojvodini gde će biti više suvog vremena. Prva dva-tri dana iduće sedmice i dalje vrlo hladno sa snegom povremeno u ponedeljak i utorak, a od srede suvo.
CRNA GORA: U četvrtak naoblačenje sa kišom, najpre na Primorju, a na severu Crne Gore padavine krajem dana, najpre kiša, pa sneg. Maksimalna temperatura od 4°C do 12°C.
CG naredni dani: U petak hladnije sa snegom na severu, a na Primorju ujutru kiša, a zatim suvo uz razvedravanje tokom dana. Za vikend jaka bura na Primorju, a na severu Crne Gore oblačno sa snegom povremeno. Početkom iduće sedmice hladno sa snegom na severu.Slične vesti

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 22. Maj 2022.

21 May 2022, 11:38

SRBIJA: U nedelju niža i prijatnija temperatura za oko 5°C u odnosu na subotu uz promenljivu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

TechKoji štampač odabrati - inkjet…

Uređaji za štampanje su se tokom godina uselili u gotovo svaki dom, i tako postali naš svakodnevni…

25 May 2022, 9:20

DruštvoDan demokratske kulture u Turiji

Osnovna škola „Veljko Dugošević“ u Turiji kod Kučeva, jedna je od…

24 May 2022, 13:40

KulturaPredstavljen repertoar ovogodišnjeg…

U Centru za kulturu  Požarevac predstavljen je program IV Viminacjum Fest-a …

24 May 2022, 13:21

Kursna lista