PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.
   19 Feb 2020, 10:44    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem severu zemlje može ostati bez padavina. Na planinama će padati sneg. Više padavina se čekuje na zapadu i jugozapadu zemlje. Tokom prepodnevnih časova u Vojvodini razvedravanje a u ostalim predelima padavine prestaju tokom ili do kraja dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna dnevna od 5°C do 10°C
.
Požarevac: U četvrtak rano ujutru i prepodne moguća povremena slaba kiša. Tokom dana razvedravanje pa se popodne očekuju duži sunčani periodi. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 8°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa povremenm kišom tokom većeg dela dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 7°C.

Užički region: U četvrtak vrlo rano ujutru i tokom većeg dela dana sa kišom, susnežicom a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 2°C, a maksimalna dnevna od 6°C do 7°C. Na Zlatiboru i Tari do 2°C.

VOJVODINA: U četvrtak vrlo rano ujutru i prepodne moguća povremena slaba kiša u severnim i zapadnim predelima Bačke. U ostalim predelima Vojvodine uglavnom suvo i oblačno. Tokom prepodneva razvedravanje u svim krajevima pa će popodne biti sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 9°C do 11°C.

Novi Sad: U četvrtak vrlo rano ujutru i prepodne sa malom šansom za povremenu slabu kišu. Tokom prepodneva razvedravanje i tokom dana sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 10°C.

Subotica: U četvrtak vrlo rano ujutru moguća manja šansa za povremenu slabu kišu. Tokom prepodneva razvedravanje i tokom dana sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 11°C.

Vreme narednih dana: U petak svugde suvo sa slabom do umerenom oblačnošću i sunčanim periodima uz slabe jutarnje mrazeve. Biće malo toplije vreme tokom dana. Za vikend pretežno sunčano sa malo oblaka i još toplije, pogotovo od nedelje. Početkom naredne sedmice vrlo toplo vreme za ovo doba godine sa temperaturama oko 18°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak rano ujutru i prepodne sa kišom. U planinama sa snegom. Prestanak padavina i razvedravanje prvo u zapadnim i jugozapadnim predelima i na Primorju a do kraja dana i u ostalim predelima. Maksimalna temperatura od 4°C do 16°C.

CG naredni dani: U petak i za vikend suvo, pretežno sunčano i toplije, posebno od nedelje i početkom naredne sedmice kada će temperature će biti iznad proseka za ovo doba godine, pogotovo na severu zemlje. Na severu se očekuje više oblačnosti dok će na Primorju biti sunčano.
 

 



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

SportDFL: Požarevac - Smederevo

Derbi 21. kola  i drugoj futsal ligi Srbije igra se u subotu Požarevcu. Sastaju se Požarevac…

29 Mar 2024, 11:18

Kursna lista