PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Jun 2020.
   17 Jun 2020, 11:29    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Jun 2020.

SRBIJA: U toku noći ka četvrtku kiša i pljuskovi, obilniji na severu Srbije, posebno u Banatu. U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura nekoliko stepeni veća nego u sredu. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 17°C, a maksimalna od 23°C u Subotici do 28°C na jugozapadu Srbije, u Prijepolju i Bajinoj Bašti. Uveče je takođe moguća pojava kratkotrajne kiše i pljuskova.
Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura par stepeni veća nego u sredu. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 26°C.
Niš: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura par stepeni veća nego u sredu. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 26°C.
Užički region: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura nekoliko stepeni veća nego u sredu. Vetar slab zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 26°C do 28°C, na Zlatiboru i Tari oko 21°C.
VOJVODINA: U toku noći ka četvrtku kiša i pljuskovi, obilniji u Banatu. U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura neznatno veća nego u sredu. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 23°C u Subotici i Kikindi do 26°C na zapadu Bačke i Srema. Uveče je takođe moguća pojava kratkotrajne kiše i pljuskova.
Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala, a temperatura par stepeni veća nego u sredu. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 26°C.
Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 23°C.
 
Vreme narednih dana: Do kraja ove i početkom iduće sedmice promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i čestom pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperatura ispod proseka za ovo doba godine.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčani periodi uz dnevni razvoj oblaka i ređu pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na Primorju sunčano. Maksimalna temperatura od 21°C do 27°C, na Žabljaku do 18°C.
CG naredni dani: Za vikend i početkom naredne sedmice se nastavlja nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenim lokalnim pljuskovima. Samo će na Primorju biti više sunčanih sati sa malo oblaka.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista