PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.
   17 Apr 2019, 10:25    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa za kišu je u Vojvodini gde će preovlađivati suvo vreme, osim na jugu Banata. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 14°C u Dimitrovgradu do 18°C po Vojvodini i u Nišu.

Požarevac: U četvrtak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 17°C.

Niš: U četvrtak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari do 9°C.

VOJVODINA: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima, a na jugu Banata je moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 16°C u Vršcu do 18°C na severu i zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 17°C.

Subotica: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Vreme narednih dana: U petak sunčano i malo toplije uz razvoj oblaka na jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Za vikend sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka i toplije u nedelju kada će biti malo iznad 20°C u većini predela. U ponedeljak još toplije, od 22°C do 25°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak na jugu sunčano, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno i moguća pojava kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 14°C do 22°C, na Žabljaku 6°C. CG naredni dani: U petak sunčani periodi uz ređu pojavu kratkotrajnih pljuskova popodne na severu. Za vikend sunčano i toplije sa slabim dnevnim lokalnim razvojem oblaka.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

PROGNOZA za PETAK, 5. Jul 2019.

4 Jul 2019, 11:06

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka. Popodne sledi razvoj oblačnosti na jugozapadu i jugu Srbije koji može usloviti…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZabavaALASKE VEČERI UZ RIBLJU ČORBU…

U Velikom Gradištu narednog vikenda,od petka do subote,održavaju se 54 ,,Alalske večeri’’…

17 Jul 2019, 21:53

PoljoprivredaTRENUTNA OTKUPNA CENA PŠENICE…

NA SASTANKU ŽITO ZAJEDNICE  SRBIJE DOGOVORENA JA VEĆA OTKUPNA CENA PŠENICE KOJA…

17 Jul 2019, 14:59

DruštvoRADNICI FIJATA U KRAGUJEVCU NA…

U kompaniji "Fijat Krajsler automobili" (FCA) u Kragujevcu sinoć je privremeno prekinuta…

17 Jul 2019, 14:01

Kursna lista