PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.
   17 Apr 2019, 10:25    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa za kišu je u Vojvodini gde će preovlađivati suvo vreme, osim na jugu Banata. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 14°C u Dimitrovgradu do 18°C po Vojvodini i u Nišu.

Požarevac: U četvrtak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 17°C.

Niš: U četvrtak promenljiva oblačnost sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 16°C, na Zlatiboru i Tari do 9°C.

VOJVODINA: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima, a na jugu Banata je moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 16°C u Vršcu do 18°C na severu i zapadu Vojvodine.

Novi Sad: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 17°C.

Subotica: U četvrtak umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Vreme narednih dana: U petak sunčano i malo toplije uz razvoj oblaka na jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Za vikend sunčano uz slab dnevni razvoj oblaka i toplije u nedelju kada će biti malo iznad 20°C u većini predela. U ponedeljak još toplije, od 22°C do 25°C.
 
CRNA GORA: U četvrtak na jugu sunčano, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno i moguća pojava kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Maksimalna temperatura od 14°C do 22°C, na Žabljaku 6°C. CG naredni dani: U petak sunčani periodi uz ređu pojavu kratkotrajnih pljuskova popodne na severu. Za vikend sunčano i toplije sa slabim dnevnim lokalnim razvojem oblaka.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 19. Maj 2019.

18 May 2019, 11:53

SRBIJA: U nedelju još toplije uz duže sunčane periode i dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća pojava lokalnih…

PROGNOZA za SUBOTU, 18. Maj 2019.

17 May 2019, 11:47

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano i znatno toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne i krajem dana je moguća ređa pojava…

PROGNOZA za PETAK, 17. Maj 2019.

16 May 2019, 10:42

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, ali i sunčanim intervalima.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZabavaHolandija je pobednik Eurosonga

Pobednik 64. Evrovizije je Holandija, a naša Nevena Božović sa pesmom "Kruna" je…

19 May 2019, 1:25

SportĐoković u finalu sa Nadalom!

Novak uspeo da stigne do novog finala Rima. Argentinci odgovaraju Novaku u Rimu.…

18 May 2019, 22:50

PolitikaĐURIĆ: IZBORI NA KOJIMA SE BRANI…

Predsednik Vladine Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je za RTS da su separatisti na Kosmetu…

18 May 2019, 13:28

Kursna lista