PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.
   16 Jan 2019, 11:38    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme i malo oblaka na severu Vojvodine. U pojedinim kotlinama na zapadu i jugu Srbije se magla može zadržati duže tokom prepodneva. Vetar slab južnih pravaca, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -10°C na jugu do 2°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C u Vranju zbog sumaglice do 13°C u Loznici i Valjevu.

Požarevac: U četvrtak toplije i sunčano vreme. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 10°C.

Niš: U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana toplije i pretežno sunčano vreme. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna oko 8°C.

Užički region: U četvrtak ujutru mraz i moguća magla. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme. Po kotlinama se magla može zadržati duže tokom prepodneva. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do -6°C, a maksimalna od 6°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari 4°C.

VOJVODINA: U četvrtak slab prizemni mraz. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme i malo oblaka na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U četvrtak toplije i sunčano vreme. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak toplije uz sunčane periodie sa malo oblaka. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 11°C.

Vreme narednih dana: U petak i za vikend oblačnije vreme uz postepeni pad temperature. Povremeno će padati kiša, a na planinama sneg. Početkom iduće sedmice hladnije uz moguću susnežicu i sneg i u nižim predelima.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčani intervali uz postepeno naoblačenje. Maksimalna temperatura od 4°C do 12°C, na Žabljaku 1°C. CG naredni dani: U petak i za vikend oblačno sa kišom povremeno, a na planinama sneg. Slično i početkom iduće sedmice.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

DruštvoPOSLOVNI USPEH KROZ KREDITIRANJE…

ODRŽAN JE SASTANAK U KOMPANIJI SAVIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE GDE JE DIREKTOR OVE KOMPANIJE…

18 Jul 2019, 13:37

Kursna lista