PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.
   16 Jan 2019, 11:38    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme i malo oblaka na severu Vojvodine. U pojedinim kotlinama na zapadu i jugu Srbije se magla može zadržati duže tokom prepodneva. Vetar slab južnih pravaca, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -10°C na jugu do 2°C u Beogradu, a maksimalna od 6°C u Vranju zbog sumaglice do 13°C u Loznici i Valjevu.

Požarevac: U četvrtak toplije i sunčano vreme. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 10°C.

Niš: U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana toplije i pretežno sunčano vreme. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna oko 8°C.

Užički region: U četvrtak ujutru mraz i moguća magla. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme. Po kotlinama se magla može zadržati duže tokom prepodneva. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do -6°C, a maksimalna od 6°C do 10°C, na Zlatiboru i Tari 4°C.

VOJVODINA: U četvrtak slab prizemni mraz. Tokom dana još malo toplije nego u sredu uz pretežno sunčano vreme i malo oblaka na severu Vojvodine. Vetar slab južni i jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U četvrtak toplije i sunčano vreme. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak toplije uz sunčane periodie sa malo oblaka. Vetar umeren južni i jugozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 11°C.

Vreme narednih dana: U petak i za vikend oblačnije vreme uz postepeni pad temperature. Povremeno će padati kiša, a na planinama sneg. Početkom iduće sedmice hladnije uz moguću susnežicu i sneg i u nižim predelima.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčani intervali uz postepeno naoblačenje. Maksimalna temperatura od 4°C do 12°C, na Žabljaku 1°C. CG naredni dani: U petak i za vikend oblačno sa kišom povremeno, a na planinama sneg. Slično i početkom iduće sedmice.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista