PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Septembar 2021.
   15 Sep 2021, 11:28    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Septembar 2021.

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost i uz temperature koje će biti iznad proseka za ovo doba godine. Vetar slab do umeren jugozapadni, na jugu zemlje severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 33°C.
Požarevac: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo. Tokom dana razvoj slabe do umerene oblačnosti. Duvaće slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 31°C.
Niš: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine sa slabom prolaznom oblačnošću. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 32°C.
Užički region: U četvrtak tokom dana slaba do umerena oblačnost sa sunčanim periodima i vrlo toplo. Vetar slab jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 30°C do 32°C, na Zlatiboru i Tari do 25°C.
VOJVODINA: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo tokom dana uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost. Vetar slab do umeren jugozapadni na krajnjem severu pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 14°C, a maksimalna od 31°C do 32°C.
Novi Sad: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo. Prolazna oblačnost rano ujutru i ponovo u kasnim popodnevnim časovima. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 32°C.
Subotica: U četvrtak pretežno sunčano i vrlo toplo. Prolazna oblačnost rano ujutru i ponovo u kasnim popodnevnim časovima. Vetar umeren do pojačan jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 31°C.
Vreme narednih dana: U petak uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost sa povremnom kišom i nižim temperaturama na severu, a na jugu toplije. Za vikend promenljivo i svežije. U subotu sa povremenom kišom u centralnim predelima i na jugu Srbije. U nedelju promenljivo oblačno i pretežno suvo. Kiša se očekuje na kraju dana, u noći ka ponedeljku i ponedeljak prepodne, uglavnom na severu i u centralnim predelima.
 
CRNA GORA: U četvrtak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo uz razvoj slabe do umerene oblačnosti tokom dana. Maksimalna temperatura od 27°C do 33°C u Podgorici, na Žabljaku oko 24°C.
CG naredni dani: U petak i za vikend promenljivo oblačno vreme tokom dana sa pojavom kiše ili pljuskova sa grmljavinom uglavnom na severu Crne Gore uz svežije vreme na tom području. Na Primorju pretežno suvo i toplo uz šansu za padavine u subotu i delom u nedelju. Slične vesti

Prognoza za nedelju, 26. Septembar 2021.

25 Sep 2021, 9:21

SRBIJA: U nedelju sunčano i još toplije uz pravu letnju temperaturu, ponegde do 30°C. Vetar slab…

Prognoza za subotu, 25. Septembar 2021.

24 Sep 2021, 11:05

SRBIJA: U subotu nakon svežeg i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčano i još toplije nego…

PROGNOZA za PETAK, 24. Septembar 2021.

23 Sep 2021, 12:01

SRBIJA: U petak nakon vrlo hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiTop 5 rasa pasa za kućnog ljubimca

Psi su toliko dugo saputnici ljudi kroz život, da se o njima gotovo nema šta mnogo novog reći.…

25 Sep 2021, 13:37

DruštvoKoji su najunosniji poslovi u…

Ako razmišljate o promeni posla ili želite da se oprobate u novoj sferi, pravo vreme…

25 Sep 2021, 13:32

HronikaKrivična prijava protiv lažnih…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneće krivičnu prijavu nadležnom…

25 Sep 2021, 13:03

Kursna lista