PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Maj 2019.
   15 May 2019, 10:21    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Maj 2019.

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa kišom povremeno uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Samo će u većem delu Vojvodine biti pretežno suvo. Na visokim planinama susnežica i sneg. Temperatura u manjem porastu u odnosu na sredu, ali i dalje hladno za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale na severu i malo ispod normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 9°C, a maksimalna od 13°C u Užicu do 19°C u Negotinu i Pirotu.

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo pre podne, a popodne je moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 16°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa kišom povremeno uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 17°C.

Užički region: U četvrtak oblačno sa kišom povremeno i uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 13°C do 15°C, na Zlatiboru i Tari do 9°C sa kišom povremeno. Sneg koji je jutros pao istopiće se.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo oblačno i pretežno suvo, a samo na jugu Vojvodine sa kišom povremeno uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 7°C, a maksimalna od 15°C na severu i severozapadu do 17°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna oko 15°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 7°C, a maksimalna oko 15°C.

Vreme narednih dana: U petak promenljivo oblačno sa kišom povremeno i mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, ali i sunčanim intervalima. Temperatura u porastu. Očekuje se veći porast vodostaja na svim rekama uz moguće lokalne poplave. Za vikend sunčanije i znatno toplije uz ređu pojavu lokalnih pljuskova u subotu popodne. U nedelju popodne i uveče je veća šansa za lokalne pljuskove sa grmljavinom, najpre na zapadu Srbije. Početkom iduće sedmice nestabilno vreme sa povremenom kišom i pljuskovima uz manji pad temperature.
 
CRNA GORA: U četvrtak povremena kiša i pljuskovi, a na višim planinama susnežica i sneg. Maksimalna temperatura od 12°C do 20°C, na Žabljaku do 7°C. CG naredni dani: U petak i za vikend sunčanije i znatno toplije uz moguću pojavu lokalnih pljuskova na severu Crne Gore. U ponedeljak kiša u svim krajevima.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista