PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Januar 2020.
   15 Jan 2020, 12:02    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Januar 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru mraz i magla. Tokom dana duži sunčani periodi i toplo za ovo doba godine u sunčanim predelima. Međutim, biće i dalje oblasti gde se magla može zadržati veći deo dana, pre svega u kotlinama i dolinama reka i tu će biti hladnije. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, maksimalna od 5°C do 10°C, a u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C.

Požarevac: U četvrtak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom koji se razilaze. Sredinom dana i popodne sunčano. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Niš: U četvrtak ujutru mraz i magla, a tokom dana sunčano i relativno toplo za januar. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 9°C.

Užički region: U četvrtak ujutru mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se magla ponegde razilazi, ali ne u svim oblastima. Zadržaće se po kotlinama. Na planinama i u sunčanim predelima toplo za januar mesec. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna od 5°C do 7°C, a u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i do 6°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru mraz i magla. Tokom prepodneva se magla razilazi ponegde, sa većom šansom u Banatu, dok je na zapadu verovatnije zadržavanje magle. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 0°C u oblastima sa celodnevnom maglom do 6°C u sunčanijim predelima.

Novi Sad: U četvrtak ujutru slab mraz i magla. Tokom danas se magla delimično razilazi i popodne sunčani intervali. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C.

Subotica: U četvrtak ujutru mraz i magla koja se može zadržati ceo dan. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -4°C, a maksimalna oko 0°C.

Vreme narednih dana: U petak pretežno suvo sa sunčanim periodima i toplije vreme od proseka za januar, osim u oblastima sa maglom. U sunčanim oblastima i na planinama temperature znatno iznad proseka za ovo doba godine, a u maglovitim predelima neće prelaziti 0°C. Popodne počinje da duva umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju koji će rasterati maglu u tim predelima. Za vikend nema magle, ali će biti promenljivo oblačno uz pad temperature u oblastima gde prethodnih dana nije bilo magle i manji porast temperature tamo gde je bilo hladnije sa maglom.

CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo za ovo doba godine, a na severu Crne Gore ujutru mraz i magla po kotlinama. Maksimalna temperatura od 12°C do 18°C na jugu, na Žabljaku 6°C, a po kotlinama sa maglom znatno hladnije.

CG naredni dani: U subotu suvo vreme. U nedelju i ponedeljak će biti oblačnije uz šansu za slabe padavine, na Primorju slaba kiša, a na severu Crne Gore slab sneg.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 23. Septembar 2020.

22 Sep 2020, 11:18

SRBIJA: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo uz razvoj oblačnosti tokom dana sa mogućom kišom…

PROGNOZA za UTORAK, 22. Septembar 2020.

21 Sep 2020, 10:55

SRBIJA: U utorak sunčano i toplo, a popodne i krajem dana razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije može usloviti kišu…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Septembar 2020.

19 Sep 2020, 10:17

SRBIJA: U nedelju, nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa vrlo malo oblaka i toplije nego u subotu za nekoliko…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaU Kučevu danas zasedalo Opštinsko…

Opštinska Vlada  u Kučevu na današnjoj sednici kojom je predsedavao predsednik…

22 Sep 2020, 18:42

DruštvoUgostitelji i rukovodstvo opštine…

Na zajedničkom sastanku prerdsednika opštine Dragana Milića I njegovih saradnika sa…

22 Sep 2020, 18:31

Servisne informacijeTopličina ulica bez vode

JKP " Vodovod i kanalizacija" Požarevac obaveštava korisnike da će zbog radova…

22 Sep 2020, 16:39

Kursna lista