PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Januar 2020.
   15 Jan 2020, 12:02    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 16. Januar 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru mraz i magla. Tokom dana duži sunčani periodi i toplo za ovo doba godine u sunčanim predelima. Međutim, biće i dalje oblasti gde se magla može zadržati veći deo dana, pre svega u kotlinama i dolinama reka i tu će biti hladnije. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, maksimalna od 5°C do 10°C, a u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C.

Požarevac: U četvrtak ujutru slab mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom koji se razilaze. Sredinom dana i popodne sunčano. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 6°C.

Niš: U četvrtak ujutru mraz i magla, a tokom dana sunčano i relativno toplo za januar. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 9°C.

Užički region: U četvrtak ujutru mraz i magla ili niska oblačnost sa sumaglicom. Tokom dana se magla ponegde razilazi, ali ne u svim oblastima. Zadržaće se po kotlinama. Na planinama i u sunčanim predelima toplo za januar mesec. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna od 5°C do 7°C, a u oblastima sa celodnevnom maglom neće prelaziti 0°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i do 6°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru mraz i magla. Tokom prepodneva se magla razilazi ponegde, sa većom šansom u Banatu, dok je na zapadu verovatnije zadržavanje magle. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 0°C u oblastima sa celodnevnom maglom do 6°C u sunčanijim predelima.

Novi Sad: U četvrtak ujutru slab mraz i magla. Tokom danas se magla delimično razilazi i popodne sunčani intervali. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C.

Subotica: U četvrtak ujutru mraz i magla koja se može zadržati ceo dan. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -4°C, a maksimalna oko 0°C.

Vreme narednih dana: U petak pretežno suvo sa sunčanim periodima i toplije vreme od proseka za januar, osim u oblastima sa maglom. U sunčanim oblastima i na planinama temperature znatno iznad proseka za ovo doba godine, a u maglovitim predelima neće prelaziti 0°C. Popodne počinje da duva umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju koji će rasterati maglu u tim predelima. Za vikend nema magle, ali će biti promenljivo oblačno uz pad temperature u oblastima gde prethodnih dana nije bilo magle i manji porast temperature tamo gde je bilo hladnije sa maglom.

CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo za ovo doba godine, a na severu Crne Gore ujutru mraz i magla po kotlinama. Maksimalna temperatura od 12°C do 18°C na jugu, na Žabljaku 6°C, a po kotlinama sa maglom znatno hladnije.

CG naredni dani: U subotu suvo vreme. U nedelju i ponedeljak će biti oblačnije uz šansu za slabe padavine, na Primorju slaba kiša, a na severu Crne Gore slab sneg.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

12 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista