PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Februar 2018.
   14 Feb 2018, 11:32    Požarevac    sattv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Februar 2018.

SRBIJA: U četvrtak hladno i preovlađujuće oblačno. Moguće je da bude slabog snega povremeno, pre svega u centralnim i južnim predelima. Padavine imaju tendenciju prestanka. Na severu Vojvodine će doći do delimičnog razvedravanja uz malo sunčanih intervala na tom području. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 1°C na zapadu Srbije do 6°C u Negotinu.

Požarevac: U četvrtak hladno, oblačno i suvo vreme veći deo dana. Moguća je poneka pahulja snega. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U četvrtak hladno i oblačno uz moguće malo slabog snega. Padavine prestaju tokom dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 2°C.

Užički region: U četvrtak hladno i oblačno uz malo slabog snega. Padavine prestaju i veći deo dana biće suvo vreme. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 1°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do -4°C.

VOJVODINA: U četvrtak na jugu Vojvodine oblačno uz moguću poneku pahulju snega. Na severu Vojvodine će doći do delimičnog razvedravanja uz povremene sunčane intervale na tom području. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 3°C na jugu Vojvodine do 5°C na severozapadu.

Novi Sad: U četvrtak hladno, promenljivo oblačno i suvo vreme veći deo dana. Moguća je poneka pahulja snega pre podne, a popodne malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 4°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo vreme uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U petak i subotu ujutru mraz, a tokom dana sunčanije vreme sa malo oblaka. Dnevna temperatura u postepenom porastu. U nedelju i ponedeljak oblačnije vreme uz moguću slabu kišu ponegde. Od utorka temperatura u postepenom padu i u drugoj polovini iduće sedmice hladnije sa mogućim snegom.

CRNA GORA: U četvrtak hladno uz prestanak padavina. Na Primorju razvedravanje. Maksimalna temperatura od 0°C do 12°C, na Žabljaku do -5°C. CG naredni dani: U petak i subotu ujutru mraz u unutrašnjosti, a dnevna temperatura u porastu uz sunčano vreme. U nedelju i ponedeljak promenljivo oblačno.

 



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoZavršena druga faza rekonstrukcije…

Saša Pavlović gradonačelnik Požarevca sa saradnicima, obišao je radove na Muzeju…

29 Mar 2024, 14:18

DruštvoMladost, svetlost dobrote - humanitarni…

Pod sloganom „Mladost, svetlost dobrote“, održan je još jedan tradicionalni…

29 Mar 2024, 13:36

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

Kursna lista