PROGNOZA za ČETVRTAK, 14. Mart 2019.
   13 Mar 2019, 11:23    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 14. Mart 2019.

SRBIJA: U četvrtak na severu pretežno suvo sa sunčanim periodima a u centralnim i južnim predelima oblačno i slaba povremena prolazna kiša uz malo niže temperature na tom području nego u sredu. U brdsko-planinskim predelima slab sneg. Do kraja dana prestanak padavina u svim krajevima. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 12°C. 

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo. Prepodne oblačno a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C a maksimalna do 10°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa slabom povremenom kišom uz malo niže temperature nego u sredu. Do kraja dana prestanak padavina. Vetar severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 9°C.

Užički region: U četvrtak sa slabom povremenom kišom sa nižim temperaturama nego u sredu. U brdsko-planinskim predelima slab sneg. Padavine prestaju do kraja dana. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna do 7°C. Na Zlatiboru i Tari slab sneg, a dnevna temperatura oko 2°C.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Prepodne veća oblačnost koja stiže sa severozapada a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima popodne. Prepodne veća oblačnost. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima popodne. Prepodne veća oblačnost. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Vreme narednih dana: U petak malo toplije, suvo  i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Samo na krajnjem severu i severoistoku zemlje moguća slaba prolazna kiša prepodne a na jugu i istoku zemlje u popodnevnim časovima. U subotu promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima i još toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice sunčano i toplo sa temperaturama oko 20°C u većini krajeva.  
 
CRNA GORA: U četvrtak hladnije i oblačno sa kišom i snegom na severu a na Primorju kiša. Do kraja dana prestanak padavima u svim krajevima. Maksimalna temperatura od 3°C do 12°C, na Žabljaku do -1°C uz sneg. CG naredni dani: U petak malo toplije i suvo. Samo na severu postoji mala šansa za kišu popodne. Na Primorju suvo i sunčano. Za vikend suvo, sunčano i još toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice sunčano i prijatno toplo u svim krajevima.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista