PROGNOZA za ČETVRTAK, 14. Mart 2019.
   13 Mar 2019, 11:23    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 14. Mart 2019.

SRBIJA: U četvrtak na severu pretežno suvo sa sunčanim periodima a u centralnim i južnim predelima oblačno i slaba povremena prolazna kiša uz malo niže temperature na tom području nego u sredu. U brdsko-planinskim predelima slab sneg. Do kraja dana prestanak padavina u svim krajevima. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 12°C. 

Požarevac: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo. Prepodne oblačno a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C a maksimalna do 10°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa slabom povremenom kišom uz malo niže temperature nego u sredu. Do kraja dana prestanak padavina. Vetar severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 2°C, maksimalna do 9°C.

Užički region: U četvrtak sa slabom povremenom kišom sa nižim temperaturama nego u sredu. U brdsko-planinskim predelima slab sneg. Padavine prestaju do kraja dana. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna do 7°C. Na Zlatiboru i Tari slab sneg, a dnevna temperatura oko 2°C.

VOJVODINA: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Prepodne veća oblačnost koja stiže sa severozapada a popodne sa sunčanim intervalima. Vetar slab severni, severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 12°C.

Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima popodne. Prepodne veća oblačnost. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima popodne. Prepodne veća oblačnost. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Jutarnja temperatura 3°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Vreme narednih dana: U petak malo toplije, suvo  i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Samo na krajnjem severu i severoistoku zemlje moguća slaba prolazna kiša prepodne a na jugu i istoku zemlje u popodnevnim časovima. U subotu promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima i još toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice sunčano i toplo sa temperaturama oko 20°C u većini krajeva.  
 
CRNA GORA: U četvrtak hladnije i oblačno sa kišom i snegom na severu a na Primorju kiša. Do kraja dana prestanak padavima u svim krajevima. Maksimalna temperatura od 3°C do 12°C, na Žabljaku do -1°C uz sneg. CG naredni dani: U petak malo toplije i suvo. Samo na severu postoji mala šansa za kišu popodne. Na Primorju suvo i sunčano. Za vikend suvo, sunčano i još toplije. U nedelju i početkom naredne sedmice sunčano i prijatno toplo u svim krajevima.
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

PROGNOZA za SUBOTU, 6. Jul 2019.

5 Jul 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoUHAPŠENI ZBOG NASILJA U PORODICI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su M. B. (1986) iz…

18 Jul 2019, 14:12

ZdravljeBEZ VEĆIH KONCENTRACIJA ALEGRENA…

TRENUTNE KONCENTRACIJE POLENA I DRUGIH ALEGRENA U VAZDUHU  NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA…

18 Jul 2019, 13:56

DruštvoPOSLOVNI USPEH KROZ KREDITIRANJE…

ODRŽAN JE SASTANAK U KOMPANIJI SAVIĆ IZ SMEDEREVSKE PALANKE GDE JE DIREKTOR OVE KOMPANIJE…

18 Jul 2019, 13:37

Kursna lista