PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Jul 2017.
   12 Jul 2017, 10:11    Požarevac    Sat Tv    Aleksandar Krstić


PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Jul 2017.

SRBIJA: Noćas i sutra ujutru na severu i zapadu ponegde pljuskovi sa grmljavinom koji brzo prestaju tokom jutra. Temperatura opada i za 10 stepeni u donosu na prethodne dane. Duvaće jak severni i severozapadni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 22°C, a maksimalna dnevna od 27°C na severu do 32°C na jugu i istoku.
 
Požarevac: Noćas mogući prolazni pljuskovi sa grmljavinom koji do jutra prestaju. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vreme bez vrućina. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna do 29°C.
 
Niš: U četvrtak blago osveženje u odnosu na prethodne dane. Biće pretežno sunčano i vrlo toplo, ali bez velike vrućine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna do 32°C.
 
Užički region: Noćas mogući prolazni pljuskovi sa grmljavinom koji do jutra prestaju. Tokom dana sunčano i toplo vreme ali bez vrućina kao prethodnih dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna dnevna od 28°C do 31°C, na Zlatiboru i Tari oko 24°C.
 
VOJVODINA: Noćas i sutra ujutru ponegde pljuskovi sa grmljavinom koji prestaju tokom jutra, pa će veći deo dana biti sunčano i prijatno toplo vreme bez vrućina. Temperatura opada i za 10 stepeni u donosu na prethodne dane. Duvaće umeren, povremeno i jak severni i severozapadni vetar. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna dnevna od 27°C do 29°C.
 
Novi Sad: Noćas i sutra rano ujutru mogući pljuskovi sa grmljavinom koji brzo prestaju i tokom dana će biti pretežno sunčano i prijatno toplo bez vrućina. Vetar slab umeren do jak severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna dnevna oko 28°C.
 
Subotica: Noćas i sutra rano ujutru mogući pljuskovi sa grmljavinom koji brzo prestaju i tokom dana će biti pretežno sunčano i prijatno toplo bez vrućina. Vetar umeren do jak severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna dnevna oko 27°C.
 
OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: Narednih dana osveženje uz malo niže i znatno prijatnije temperature. U petak pretežno suvo i sunčano uz sveže jutro i prolazno naoblačenje tokom popodneva. Za vikend slično vreme: ugodno toplo i sunčano uz prolaznu oblačnost i kratkotrajne pljuskove samo ponegde.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i vruće na jugu, na severu osveženje uz prijatnije vreme. Maksimalna dnevna temperatura od 27°C do 37°C, na Žabljaku oko 23°C.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 18. Jun 2019.

17 Jun 2019, 12:00

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv…

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoREKONSTRUKCIJA ŠKOLA U OPŠTINI…

Na području Opštine Golubac u proteklom periodu,investiralo se  u projekte u oblasti…

17 Jun 2019, 20:13

DruštvoNAVIJAČI PARTIZANA DOBROVOLJNI…

SPORTSKO UDRUŽENJE NAVIJAČA PARTIZAN 012 UČESTVOVALO JE U HUMANITARNOJ AKCIJI DOBROVOLJNOG…

17 Jun 2019, 13:48

PolitikaVučić sa predstavnicima CIDCA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Kineske agencije za razvoj…

17 Jun 2019, 13:28

Kursna lista