PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.
   12 Feb 2020, 11:03    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C u Požegi do 2°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 10°C do 14°C koliko se očekuje u Loznici i Valjevu.

Požarevac: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Niš: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Užički region: U četvrtak sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 12°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. Kasnije uveče naoblačenje sa kišom zahvata sever Vojvodine i širi se na ostale krajeve noći ka petku. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 13°C.

Novi Sad: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna oko 10°C.

Vreme narednih dana: U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre podne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina. U subotu razvedravanje i duži sunčani periodi, a u nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Između ponedeljka i utorka i u utorak kiša uz pad temperature u utorak.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo sa jutarnjim mrazem na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 9°C do 16°C, na Žabljaku 4°C.

CG naredni dani: U petak oblačno sa kišom, a u planinama iznad 1000 mnv sa snegom. U subotu razvedravanje. U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije.
 

 



Slične vesti

Prognoza za subotu, 30. mart 2024.

29 Mar 2024, 11:28

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine. Vetar slab do umeren južni.…

Prognoza za petak, 29. Mart 2024.

28 Mar 2024, 10:49

SRBIJA: U petak pretežno sunčano sa malo oblaka popodne i toplije nego u četvrtak. Vetar slab…

Prognoza za četvrtak, 28. mart 2024.

27 Mar 2024, 12:44

SRBIJA: U noći sreda ka četvrtku padaće kiša uz premeštanje kišne zone od jugozapada ka severoistoku.…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista