PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.
   12 Feb 2020, 11:03    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C u Požegi do 2°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 10°C do 14°C koliko se očekuje u Loznici i Valjevu.

Požarevac: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Niš: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Užički region: U četvrtak sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 12°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. Kasnije uveče naoblačenje sa kišom zahvata sever Vojvodine i širi se na ostale krajeve noći ka petku. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 13°C.

Novi Sad: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna oko 10°C.

Vreme narednih dana: U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre podne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina. U subotu razvedravanje i duži sunčani periodi, a u nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Između ponedeljka i utorka i u utorak kiša uz pad temperature u utorak.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo sa jutarnjim mrazem na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 9°C do 16°C, na Žabljaku 4°C.

CG naredni dani: U petak oblačno sa kišom, a u planinama iznad 1000 mnv sa snegom. U subotu razvedravanje. U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije.
 

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Februar 2020.

14 Feb 2020, 11:03

SRBIJA: U subotu suvo sa sunčanim intervalima uz promenljivu oblačnost i malo hladnije. Na planinama ujutru slab sneg koji…

PROGNOZA za PETAK, 14. Februar 2020.

13 Feb 2020, 11:31

SRBIJA: U petak naoblačenje sa kišom se brzo širi od severa ka jugu Srbije uz pad temperature. Popodne na…

PROGNOZA za SREDU, 12. Februar 2020.

11 Feb 2020, 11:35

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva. U sredu suvo sa sunčanim intervalima, a samo na jugu i jugozapadu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiNajbolji načini da razvijete svoj…

Vodite mali biznis, imate kvalitetan proizvod ili uslugu koju možete ponuditi, ali ste prinuđeni…

18 Feb 2020, 21:16

PoljoprivredaU GOLUPCU FORMIRANO UDRUŽENJE…

U Golupcu na Svetog Trifuna,zaštitnika vinogradara i voćara,osnovano je Udruženje vinogradara…

18 Feb 2020, 16:38

DruštvoRAD SLUŽBE HEMIJSKE PRIPREME VODE…

RACIONALIZACIJA POTROŠNJE I DEMINERALIZOVANE I PIJAĆE VODE JE STALNI CILJ U SLUŽBI…

18 Feb 2020, 13:57

Kursna lista