PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.
   12 Feb 2020, 11:03    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 13. Februar 2020.

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C u Požegi do 2°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 10°C do 14°C koliko se očekuje u Loznici i Valjevu.

Požarevac: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Niš: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna do 12°C.

Užički region: U četvrtak sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°C do -3°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 12°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C.

VOJVODINA: U četvrtak ujutru slab mraz, a tokom dana duži sunčani periodi sa slabim dnevnim razvojem oblaka i toplije od proseka za ovo doba godine. Kasnije uveče naoblačenje sa kišom zahvata sever Vojvodine i širi se na ostale krajeve noći ka petku. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna dnevna od 10°C do 13°C.

Novi Sad: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna dnevna oko 12°C.

Subotica: U četvrtak sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna dnevna oko 10°C.

Vreme narednih dana: U noći ka petku naoblačenje sa kišom zahvata sever, a u petak pre podne i ostale krajeve uz pad temperature u toku dana. Popodne po Vojvodini prestanak padavina. U subotu razvedravanje i duži sunčani periodi, a u nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije vreme od proseka. Između ponedeljka i utorka i u utorak kiša uz pad temperature u utorak.
 
CRNA GORA: U četvrtak sunčano i toplo sa jutarnjim mrazem na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 9°C do 16°C, na Žabljaku 4°C.

CG naredni dani: U petak oblačno sa kišom, a u planinama iznad 1000 mnv sa snegom. U subotu razvedravanje. U nedelju i ponedeljak sunčano i znatno toplije.
 

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 10. April 2020.

9 Apr 2020, 12:51

SRBIJA: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine sa vrlo malo oblaka popodne. Vetar slab…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. April 2020.

8 Apr 2020, 12:57

SRBIJA: U četvrtak ujutru retka pojava slabog mraz na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana svugde sunčano i nekoliko stepeni…

PROGNOZA za SREDU, 8. April 2020.

7 Apr 2020, 13:28

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana svugde sunčano i umereno toplo. Vetar slab istočni…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEMA IZLASKA IZ VIKENDICA NA SREBRNOM…

U OPŠTINI VELIKO GRADIŠTE NEMA ZARAŽENIH COVIDOM 19,A SVA LICA KOJA SE NADJU…

9 Apr 2020, 13:38

DruštvoNEFORAMALAN DOGOVOR POLJOPRIVREDNIKA…

Problem izdavanja dozvola za poljoprivredne proizvodjače opština petrovac na mlavi…

9 Apr 2020, 13:36

Vremenska prognozaPROGNOZA za PETAK, 10. April 2020.

SRBIJA: U petak nakon svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine sa vrlo…

9 Apr 2020, 12:51

Kursna lista