PROGNOZA za ČETVRTAK, 10. Januar 2019.
   9 Jan 2019, 12:49    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za ČETVRTAK, 10. Januar 2019.

SRBIJA: U četvrtak oblačno sa snegom u većini krajeva. Suvo može biti samo na severu Vojvodine, dok će najviše snega pasti na jugu Srbije, od 10 do 15 cm, u ostalim krajevima od 5 do 10, a po Vojvodini ispod 5 cm. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna će malo varirati oko 0°C tj. od -1°C do 1°C.

Požarevac: U četvrtak oblačno sa snegom uz 5 do 10 cm novog snega do petka ujutru. Vetar umeren severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 1°C.

Niš: U četvrtak oblačno sa snegom uz 10.-ak cm novog snega do petka ujutru. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna 0°C.

Užički region: U četvrtak oblačno sa snegom uz 10.-ak cm novog snega do petka ujutru. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od -1°C do 0°C, na Zlatiboru i Tari do -4°C uz 10 do 15 cm novog snega.

VOJVODINA: U četvrtak oblačno sa snegom na jugu, a na severu Vojvodine je veća šansa za suvo vreme. Očekuje se do 5 cm snega na jugu Vojovdine. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 0°C do 1°C.

Novi Sad: U četvrtak oblačno sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna 0°C.

Subotica: U četvrtak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključen povremen slab sneg. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna 0°C.

Vreme narednih dana: U petak oblačno sa povremenim snegom koji postepeno prestaje uz maksimalnu temperaturu malo ispod 0°C u većini krajeva. U subotu ujutru mraz i promenljivo oblačno tokom dana uz ponegde pojavu slabog snega. U nedelju slabiji mraz i manji porast dnevne temperature uz još jedno prolazno naoblačenje. U ponedeljak još malo toplije sa mogućom kišom i susnežicom.
 
CRNA GORA: U četvrtak oblačno sa kišom na Primorju koja prestaje popodne, a na severu Crne Gore sa snegom. Maksimalna temperatura od -2°C do 8°C, na Žabljaku -6°C. CG naredni dani: U petak na Primorju razvedravanje, a na severu oblačno sa slabim snegom koji prestaje. Za vikend uglavnom suvo uz manji porast temperature. U ponedeljak kiša na jugu i sneg na severu.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 22. Mart 2019.

21 Mar 2019, 11:49

SRBIJA: U petak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije nego u četvrtak. Malo oblaka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 21. Mart 2019.

20 Mar 2019, 12:11

SRBIJA: U četvrtak ujutru ređa pojava slabog prizemnog mraza na severu Srbije. Tokom dana na severu pretežno sunčano, a…

PROGNOZA za SREDU, 20. Mart 2019.

19 Mar 2019, 11:18

SRBIJA: U sredu na severu i zapadu Srbije pretežno oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše. Na jugu promenljivo oblačno…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

DruštvoPREDSTAVLJEN JAVNI POZIV AKTIVNE…

U organizaciji Nacionalna služba za zapošljavanje - filijala Požarevac, u saradnji sa opštinom…

21 Mar 2019, 22:22

DruštvoSVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM…

DANAS SE OBELEŽAVA SVETSKI DAN OSOBA SA DAUNOVIM SINDROMOM, U POŽAREVCU MALIŠANI PROŠETALI…

21 Mar 2019, 14:04

DruštvoPAŠALIĆ: NEPRIMERENO JE DA GRAĐANI…

U srpski parlament stigao je Izveštaj zaštitnika građana u kojem je navedeno…

21 Mar 2019, 13:11

Kursna lista