POŽAREVAC SE PRIPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO U KARATEU
   9 Mar 2019, 12:54    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


POŽAREVAC SE PRIPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO U KARATEU

POVODOM PRIPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO U KARATEU KOJE ĆE SE ODRŽATI OD 15. DO 17. NOVEMBRA OVE GODINE POŽAREVAC JE POSETILA DELEGACIJA SVETSKE KARATE KONFEDERACIJE

 Požarevac su posetili predstavnici Svetske karate konfederacije na čelu sa predsednikom Svetke karate konfederacije i predsednikom Srpske karate unije Markom Nicovićem i Terri Bojlom potpredsednikom svetske karate konfederacije.



Radnom sastanku su prisutvovali i predsednik Skupštine  Grada Požarevca Bojan Ilić kao i gradonačelnik  Požarevca Bane Spasović kao i  jedan od glavnih inicijatora i organizatora ovog takmičenja Branislav Dmitrović predsednik sportsko rekreativne asocijacije Požarevac kao i predstavnici Sportskog Saveza Grada Požarevca, Zlatan Kostić i  član gradskog veća zadužena za sport Ana Miljanić.



Organizacija Svetskog prventva u karateu dobijena je prošle godine a gospodin Teri Bojl je sa svojim saradnicima došao u obilazak i kotrolu svih uslova za smeštaj, boravak i sam tok takmičenja, dok je Marko Nicović, potpisao zvanično pismo o namerama i ugovor  o definisanju međusobnih obaveza sa predsednikom Sportskog Saveza Grada Požarevca Zlatanom Kostićem.

Gospodin Teri Bojl je između ostalog istakao da se  zahvaljujući velikom zalaganju Baneta Dmitrovića ovo takmičenje i organizuje ovde u Požarevcu i Požarevac je na odličnoj lokaciji a učešće na takmičenju će uzeti  više od 23. zemlje iz Evrope i Amerike i naglasio da je ovo veoma važno takmičenje kako  za Srbiju tako i Grad Požarevac.

U izjavi za našu televiziju gospodin Marko Nicović je takođe naglasio značaj sporta i kulture za mlade kao ekonomke efekte takmičenja svetkih razmera koje će se održati baš u Požarevcu.

 Predsednik sportsko rekreativne asocijacije požarevac Bane Dmitrović se ovom prilikom zahvalio lokalnoj samoupravi  i sportskom savezu jer su dali punu podršku u organizaciji ovog takmičenja, a u ime lokalne samouprave predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić je izrazio zadovoljstvo što će grad Požarevac biti domaćin ovakvog jednog impozatnog sportskog događaja.

 Nakon sastanka u opštini i potpisivanja  Pisma Sporazuma o obavezama  delegacija je obišla sve hotele i Viminacijum gde su napravili sporazum oko smeštaja velikog broja takmičara koji će boraviti tokom takmičenja u Požarevcu. Delegacija je imala i sastanak sa direktorom Kulturno sportskog centra, Nenadom Mitićem.

VIDEO JE U PRILOGU!



Slične vesti

Karate klub "Železničar" i "Svi za Milicu"

30 Oct 2021, 13:41

Karate klub „Železničar“ organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Svi za Milicu“, kada će klubovi borilačkih veština održati…

SMEDEREVSKI KARATISTI EKIPNI POBEDNICI BALKANSKOG PRVENSTVA ODRŽANOG U GOLUPCU

26 Mar 2019, 19:32

Proteklog vikenda u Golupcu održano je  Balkansko prvenstvo  u karate za juniore I seniore u ženskoj I muškoj…

SREBRNA I BRONZANA MEDALJA ZA KARATISTKINJE IZ VELIKOG GRADIŠTA

12 Mar 2019, 13:51

Na Školskom prvenstvu Srbije u karateu za osnovne i srednje škole, održanom u Pančevu, na kome je uzelo učešće…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista