POŽAREVAC ĆE BITI DOMAĆIN TURNIRA BALKAN OPEN
   9 Nov 2018, 13:21    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


POŽAREVAC ĆE BITI DOMAĆIN TURNIRA BALKAN OPEN

U KULTURNO SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU ODRŽANA JE KONFERENCIJA ZA MEDIJE POVODOM   MEĐUNARODNOM TURNIRA U KARATEU POD NAZIVOM "BALKAN OPEN"
 
U nedelju 11. novembra u kulturno sportskom centru u Požarevcu, održava se međunarodni karate turnir „Balkan Open“. Očekuje se oko 500 takmičara iz oko 30 klubova.

Takmičenje organizuje Srpska karate unija pod pokroviteljstvom Svetske karate konfederacije i uz pomoć grada Požarevca, Kulturno sportskog centra Požarevac, Sportskog saveza grada Požarevca, Sportsko rekreativne asocijacije, kao i Centra za kulturu Požarevac.Predsednik sportsko rekreativne asocijacije Požarevac Branislav Dmitrović  i glavni trener  kao i jedan od glavnih organizatora ove manifestacije najavio je predstojeći turnir.

 U obraćanju medijima naveo da je ovaj turnir od velikog značaja za Grad Požarevac jer ćemo imati  pored takmičara iz Srbije goste iz regiona, iz Makedonije i Rumunije koji će boraviti u Požarevcu i prava prilika da se Požarevac pokaže kao dobar domaćin i organitor velikih takmičenja i veliki sportski centar.

„ Po prvi put organizujemo u Požarevcu „Balkan open“ karate turnir i cilj nam je da nizom takvih akcija promovišemo naš grad kao karate destinaciju. Zbog toga smo se potrudili da napravimo odličan scenski efekat gde će po prvi put karate takmičenje u Požarevcu biti realizovano na bini koju je nabavio grad“. Pored takmičarskog dela, publika će moći da prati i revijalni deo.

„ Tokom svečanog otvaranja imaćemo i revijalni program na kome će se predstaviti brojna deca koja treniraju u klubu. Takođe, po prvi put, publici će se predstaviti i deca sa smetnjama u razvoju. Naša organizacija već duži vremenski period radi sa njima i cilj je da od sledeće godine srpska karate unija u svom redovnom kalendaru takmičenja uvrsti i disciplinu za decu sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju. Nadamo se da će publika u velikom broju doći i podržati mališane“ rekao je Dmitrović.

Dmitrović je ovom prilikom najavio i Svetsko prvenstvo sledeće godine na kome će Požarevac biti domaćin. „ Nakon dva meseca dugotrajne borbe uspeli smo da izlobiramo čelnike Svetske karate konfederacije i tako dobijemo organizaciju Svetskog prvenstva sledeće godine u novembru mesecu. To će biti jedan impozantan sportski događaj gde očekujemo učešće preko 1000 takmičara iz više od 30 zemalja sveta." - istakao  je Dmitrović. Slične vesti

KK POŽAREVAC 92 POBEDNIK TURNIRA BALKAN OPEN 2018

13 Nov 2018, 13:31

U nedelju 11.novembra u požarevačkom Kulturno Sportskom Centru je održan međunarodni karate turnir „Balkan Open 2018“…

POŽAREVAČKI KARATISTI IZBORILI DRUGO MESTO U ITALIJI

4 Oct 2018, 12:34

Proteklog vikenda od 28. do 30 septembra, seniorska ekipa Karate Kluba „Požarevac 92“, je na poziv Italijanske…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoMNOGO PREDUSLOVA ZA ŠIRENJE MREŽE

DA LI ĆE SE PROŠIRITI TOPLIFIKACIONA MREŽA U NAREDNIM GODINAMA I ŠTA JE NEOPHODNO…

18 Feb 2019, 14:19

ZanimljivostiPRORADILA BABUŠKA NA DUNAVU KOD…

Stabilizacija vremena i malo otoplenje proteklih dana izmamilo je sportske ribolovce da zabace…

18 Feb 2019, 14:19

DruštvoSAVETOVANJE PČELARA U KOSTOLCU

ODRŽANO JE OSMO MEĐUNARODNO SAVETOVANJE PČELARA BRANIČEVSKOG OKRUGA U PROSTORIJAMA CENTRA…

18 Feb 2019, 14:15

Kursna lista