Pokloni za rođendan koji nijednog slavljenika ne ostavljaju ravnodušnim
   17 Dec 2020, 9:50        SatTv    Tyler Durden


Pokloni za rođendan koji nijednog slavljenika ne ostavljaju ravnodušnim

Odabir poklona za rođendan za nama dragu osobu nije nimalo lak zadatak, uzevši u obzir da naš poklon treba da oduševi osobu koja će ga dobiti i da joj pokaže koliko je poznajemo, odnosno koliko nam je važna.

Svima se može desiti da ostanu bez inspiracije, i da jednostavno nemaju ideju kako da obraduju dragu osobu. Zato smo vam pripremili praktična rešenja koja vam mogu biti smernice prilikom odabira poklona, i dati vam inspiraciju da oduševite dragu osobu čiji rođendan sledi.


Presonalizovani pokloni - kada želite da probudite emocije


Ako se bliži rođendan osobi sa kojom ste jako bliski, i ako imate veliki broj zajedničkih uspomena kojih se rado sećate, personalizovani pokloni za rođendan su najbolji izbor. Osobi koju dobro poznajete ćete lako “pronaći žicu” tako to ćete odabrati poklon koji vas podseća na nju, ili koji simbolizuje neki zajednički trenutak.

Personalizovani pokloni mogu biti albumi sa fotografijama, ili set dekorativnih ramova, kao i knjiga sa posebnom posvetom koja evocira uspomene na neki značajan događaj u životu osobe kojoj je poklanjate. Personalizovani pokloni mogu biti nešto što ćete sami napraviti, ali i nešto što ćete naručiti tako da bude prilagođeno osobi koja dobija poklon.

Ukoliko verujete da dobro poznajete slavljenika, originalni pokloni su najbolje rešenje jer ćete na taj način istaći sponu koju imate sa tom osobom, a na to niko ne ostaje ravnodušan.


Praktični pokloni koje će slavljenik moći da korsiti


Direktno ostvarenje želja je da nekome kupite baš ono što mu treba za rođendan! Ako ste načuli da osoba kojoj se bliži rođendan već neko vreme priča kako nikako da kupi nešto što joj treba, ili daje oduševljene komentare na određene praktične predmete za svakodnevnu upotrebu, možete se opredeliti baš za takav poklon.

Bilo da je reč o kućnim papučama, planeru, kutiji za nakit, nekom kozmetičkom proizvodu, ili bilo čemu što toj osobi može biti korisno, ovakav poklon može biti izuzetno originalan, pa će samim tim i oduševiti slavljenika. Osim toga, kupovinom nečega što je toj osobi zaista potrebno pokazujete da pažljivo slušate i pratite potrebe dragih ljudi, a vrednost toga je neprocenjiva.



Nesvakidašnji pokloni koji će slavljenika ostaviti bez daha


Poklon ne mora da bude samo određeni predmet, poklon može da bude i nešto što ne može da stane u ukrasni papir sa mašnom. Na šta tačno mislimo? Primera radi, možete se odlučiti da dragoj osobi poklonite vaučer za masažu, ili vikend putovanje, možete joj pokloniti karte za koncert, ili ulaznicu za određeni događaj koji znate da bi ta osoba htela da poseti.

Ovakvi pokloni se dugo pamte jer kao najveću vrednost ostavljaju uspomenu i osećaj. Za ovakav poklon je takođe važno da dobro poznajete želje i potrebe osobe koja slavi rođendan, i da budete spremni da je iznenadite na ovaj nesvakidašnji način.

Ukoliko zaista “ubodete” ovakvo iznenađenje će definitivno biti nešto što će se dugo prepričavati, kao kreativna ideja koja mnogo govori o pažnji i posvećenosti.


Kreativni pokloni koje ćete sami napraviti


Ako važite za kreativnu osobu, i uživate u tome da sami izrađujete stvari onda će kreativan “uradi sam” poklon biti najbolje rešenje za vas. Bilo da sjajno slikate, crtate, možda čak i pišete, ako izradite nešto sami i posvetite osobi koja slavi rođendan, to će biti zaista poseban znak pažnje kom će se slavljenik neminovno obradovati.

Postoje različite ideje šta sve to možete samostalno kreirati, poput ukrasnih kutija koje će kasnije imati neku namenu, kreativnih panoa, različitih ideja za čestitke kao dodatak poklonu, pa sve do ukrasnih šolja i vaza koje možete sami šarati. Odaberite ono što vam najviše leži i pripremite se da svoju kreativnost pretočite u ljubav i pažnju koju ćete pokloniti dragoj osobi.

Nadamo se da će vam naši saveti poslužiti kao smernica onda kada vam ponestane ideja kako da oduševite dragu osobu čiji se rođendan bliži. Sačuvajte ove savete kao mali podsetnik koliko je svet poklanjanja raznolik i koliko načina postoji da nekoga obradujete.



Slične vesti

Koliko su opasne petarde, svedoče majka povređenog dečaka i lekari

9 Jan 2024, 9:43

I pored svih apela, i ove godine mnogo se pucalo tokom praznika. Petarde, vatrometi, udari i druga pirotehnička sredstva,…

Praznična kupovina od džidža-bidža do dve prosečne plate

5 Jan 2024, 9:54

Austrijanci za novogodišnje poklone izdvoje oko 290 evra, Italijani oko 230, a, prema istraživanju najveće platforme…

Požarevljani dočekali Novu godinu uz lokalne bendove i vatromet

1 Jan 2024, 11:29

Novogodišnji program na Trgu oslobođenja 31. decembra počeo je u 12 časova nastupom DJ Vlade, nakon čega je organizovan…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista