Podrška opštine Veliko Gradište porodicama  sa više dece
   1 Sep 2020, 12:57    Veliko Gradište    SO Veliko Gradište    Ljubiša Nastasijević


Podrška opštine Veliko Gradište porodicama sa više dece

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, potpisao je sa predstavnikom Udruženja “Pokret za decu Tri plus“ iz Čačka, Vladicom Gavrilovićem, ugovor o članstvu opštine u ovom udruženju, čijom će realizacijom porodice sa troje i više dece, od kojih je bar jedno maloletno, ostvariti popust kupovinom preko ponosne kartice za popuste “Cena minus za 3+“.

Ovim karticama lokalna samouprava nastoji da pomogne i rastereti kućne budžete porodica sa troje i više dece uštedama prilikom kupovine u pravnim i privrednim subjektima sa teritorije čitave Srbije, a samim tim i opštine Veliko Gradište, koji su, ovom prilikom pozvani da se uključe u akciju.
Opština Veliko Gradište je, u cilju ostvarenja ciljeva demografske politike i povećanja nataliteta, poslednjih godina uvela niz mera sa olakšicama za višečlane porodice sa područja ove podunavske  opštineJedna od mera je i članstvo u Udruženju “Pokret za decu Tri plus“ iz Čačka koje porodicama sa tri i više dece dodeljuje ponosne kartice za popuste “Cena minus za 3+’‘ kako bi im omogućili da ostvare popuste od 10% i više prilikom plaćanja u maloprodajnim objektima kompanija, malih preduzeća i preduzetnika kao i prilikom plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti lokalnih samouprava i Republike, a koji učestvuju u ovom projektu.

Opština poziva pravne i privredne subjekte sa svoje teritorije da učestvuju u ovom projektu i daju doprinos da se što više porodica odluči na troje i više dece tako što će omogućiti popust na proizvode, odnosno usluge koje nude.
U tu svrhu, Udruženje “Pokret za decu Tri plus“ će korisnicima kartica podeliti promotivne kataloge sa podacima o partnerima kod kojih mogu ostvariti popuste.

Ukoliko su zainteresovani za ovaj vid saradnje, preduzetnici treba da se jave najkasnije do četvrtka, 03.09.2020. godine, kako bi sa Udruženjem zaključili ugovor o saradnji i na taj način porodicama što pre obezbedili korišćenje ponosnih kartica.
Bliže informacije mogu se dobiti na telefone 069/807 77 00, Sanja Stojadinović, i 069/801 77 07, Snežana Miloradović.Slične vesti

Škola nije mesto gde se najčešće diluje droga, ali tu se formimraju stavovi

18 Sep 2020, 9:18

Školska dvorišta nisu mesto gde se najviše distribuira droga, ali su bitan segment u formiranju stavova mladih prema psihoaktivnim…

Vučić đacima poželeo uspešnu školsku godinu

1 Sep 2020, 10:09

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je đacima uspešan početak školske godine sa željom da budu zdarvi i bezbedni.…

Deca u školama posle pola godine, u učionice samo s maskama

1 Sep 2020, 9:53

Jedan od izazova za epidemilošku situaciju jeste i današnji povratak đaka u školske klupe. U svim školama…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Servisne informacijeBez vode deo ulice Prvog partizanskog…

JKP Vodovod i kanalizacija, Požarevac, obaveštava da  zbog radova na mreži  od 10:00 do 12:00…

21 Oct 2020, 10:07

ZdravljeOd 60 pregledanih u Gradskom zavodu…

Najviše novoobolelih od koronavirusa i juče je bilo u Beogradu. U Gradskom zavodu za plućne…

21 Oct 2020, 9:31

ZdravljeKon: Ako svi nose maske, zaštita…

Epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera,…

21 Oct 2020, 9:29

Kursna lista