Podeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih porodica opštine Golubac
   30 Dec 2020, 13:36    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


Podeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih porodica opštine Golubac

Uz poštovanje mera zaštite od pandemije  korona virusa u Opština Golubac za decu  iz porodica korisnika novčane socijalne pomoći obezbedila je  88 novogodišnjih paketića koje je mališanima podelila uz pomoć Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište I Golubac.

Prisutnim roditeljima i deci obratio se predsednik opštine dr Nebojša Mijović koji je rekao da sve što vam treba tu je opština da vam pomogne  I poželeo im dobro zdravlje I sreću u novoj 2021.godini.

    -Želeli smo da vam malo pomognemo da u radosti I sreći proslavite predstojeće praznike I da su ovi  slatki paketići znak pažnje opštine Golubac I svi nas koji brinu o vama,naglasio je dr Mijović.

Centar za socijalni rad I opština Goubac imaju višegodišnju dobru saradnju I ove godine odlučili smo obradujemo naše najmlađe  iz materijalno ugroženih porodica I porodica sa više dece.

     -Centar za socijalni rad I opština Golubac imaju dugogodišnju dobru saradnju I ove godine kao I predhodnih dogovorili smo  da nagradimo korisnike po materijalnoj I socijalnoj  ugroženosti.Na osnovu toga naptravili smo jedan zajednički sintetizovan spisak sa decom,a ispred Centra opština Golubac je dobila predlog koji je I na kraju usvojila. To je bilo da se na spisku nađu deca socijalno ugrožena,korisnici  socijalne pomoći I porodice sa više od troje dece. U narednom period na spisku će se naći I deca koja se nalaze u hraniteljskim porodicama,istakla je Isidora Perić,socijalni radnik Centra za socijalni rad opština Veliko Gradište I Golubac.

Opština Golubac iz budžeta za narednu 2021.godinu izdvojiće za socijalnu I dečju zaštitu 20,1 milion dinara.Slične vesti

Srećna Srpska nova godina!

14 Jan 2021, 9:35

Građani širom Srbije dočekali su Novu 2021. godinu po julijanskom kalendaru. Zbog epidemijske situacije, Srpska nova godina…

Doček Srpske Nove godine

13 Jan 2021, 10:39

Večeras se dočekuje pravoslavna Nova godina po julijanskom kalendaru, koja se kod nas tradicionalno naziva Srpska Nova godina.…

U prazničnim danima pokažite ljudima da vam je stalo do njih

30 Dec 2020, 16:07

Svi ljudi na ovoj planeti, ma koliko se trudili sebe prikazati kao jake i nesalomive osobe u dubini duše žele da…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeZZJZ Požarevac : 61 novi slučaj…

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, zabeleženo 61 novi slučaj korona…

23 Jan 2021, 0:33

EkonomijaPočela izrada nacrta programa…

Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj, poljoprivredu i zaštitu životne sredine Gradske uprave…

22 Jan 2021, 12:41

DruštvoŽrtve da prijave nasilnika

Žrtva bilo koje vrste nasilja mora da prijavi počinioca, ističe Nemanja Račić, požarevački…

22 Jan 2021, 12:31

Kursna lista