POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Evo šta donosi svakom znaku posebno!
   12 May 2022, 9:46        zenskikutak.rs    Jovana Kuzmanović


POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Evo šta donosi svakom znaku posebno!

Znate za onu izreku „Sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra“? E pa, kad je reč o retrogradnom Merkuru – sve ostavite za period posle 3. juna Sve može da bude na neki način usporeno, da kažete nešto što ne mislite ili potpišete nešto što vam može posle doneti štetu.


Potrebno je da se čuvate od krađe, gubitka i ali je neophodan i pojačan oprez u saobraćaju. „Ne preporučujem da nešto novo započinjete, već završavajte započeto od pre ili planirajte. Vrlo je povoljno da zastanete i podvučete crtu dokle ste stigli i šta ste postigli. Mnoge osobe mogu da se osećaju konfuzno i rasejano, dekoncentrisano i da im ne bude jasno šta se dešava i zašto ne ide sve po planu“, ističe Željka.


Kako će istog dana i Jupiter da uđe u Ovna onda će mnoge osobe želeti da se stvari odmah i sada sprovodu u dela, dok će Merkur da usporava i da stvara neke komplikacije. Kada se Merkur vrati u senzualnog Bika onda će da vam bude potrebno dodatno strpljenje i odmeravanje šta sve treba da uradite, šta ste rekli i šta je vaše i čime raspolažete. Bikovi bi trebalo da povedu računa gde i na šta troše svoj novac i da ne upadnu u loše misli i da se loše osećaju, a kako će sve to da utiče na ostale znakove, pročitajte u nastavku astro prognoze Željke Knežević.


    OVAN


Dragi Ovnovi kod vas će ovaj retro tranzit uticati na vaše drugo i treće polje gde će da bude reči o finansijama i nesloge u komunikaciji, pa dobro pazite gde trošite svoj novac i kako komunicirate da vam posle ne bude krivo jer zaista niste mislili tako kako ste rekli. Izbegavajte da započinjete nešto novo.


  BIK


Bikovi, kod vas se ovaj tranzit retro Merkura dešava u vašem prvom i drugom polju, pa trebate obratiti pažnju na svoje misli, komunikaciju i ulaganja ili troškove novca koji sada treba da sačuvate i dobro osmisliti gde i kako da uložite novac posle 03.06. Vrlo pozitivno je da radite afirmacije i da ne upadnete u loša osećanja i misli.


  BLIZANCI


Blizanci, vama se retro Merkur nalazi u vašem prvom polju i dvanaestom što vas tera da preslišavate svoju podsvest, čini vas ranjivim i sumnjičavim, pa čak i ljutim na neke prevare ili iluzije. Najbolje bi bilo da se usmerite na sebe i svoja isceljenja. Više se krećite u prirodi da bi doveli svoje misli u red i razum.


  RAK


Dragi Rakovi, kod vas se ovaj tranzit retro Merkura dešava u vašem jedanaestom i dvanaestom polju što bi trebalo da više pažnje i strpljenja usmerite na sebe svoju podsvest i da sa prijateljima izbegavate konflikte jer se može desiti da budete pogrešno protumačeni, jer je Merkur retro što nije najbolje da se iskomunicira nesporazum. Više se odmarajte i meditirajte.


  LAV


Lavovi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem jedanaestom i desetom polju karijere, pa bi trebalo od 23.05. do 03.06. kada Merkur bude u Biku da budete oprezni u karijeri, pregovorima, dogovorima, a bilo bi najbolje da napravite pauzu i krenete od 03 .06. da sve dogovarate jer će mnogi planovi da budu pomereni.


  DEVICA


Device, vaš vladar Merkur je retrogradan i tranzitira kroz vaše deveto i deseto polje gde pa bi trebalo manje da filozofirate i da izbegavate društvene mreže, internet, jer tu mogu da nastanu problemi. Mnoge Device će želeti da pobegnu negde na neku daleku destinaciju, pa treba dobro da razmislite i preispitate sve detaljno kako samo vi znate.


  VAGA


Vage, kod vas se retro Merkur dešava u vašoj osmoj i devetoj kući filozofije, viših ciljeva, učenja, dalekih putovanja, pa bi bilo najbolje da sve pomerite od 03. juna pa napred. Mnoge Vage mogu imati problema sa nekim potraživanjima ili kreditima, pa bi i to bilo najbolje da malo zastanete i sačekate povoljniji period.


  ŠKORPIJA


Drage Škorpije, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem sedmom i osmom polju što vam daje neke probleme u komunikaciji sa emotivnim i poslovnim partnerima, što znači da ne treba da se raspravljate, već da sačekate povoljniji momenat. Moguće je da se ne razumete sa partnerom niti on vas razume, pa je najbolje da se malo povučete da ne pokvarite vaš odnos.


  STRELAC


Strelčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem šestom i sedmom polju što vam može izazvati zbrku da očekujete od partnera nešto što on neće ispuniti ili ne želi. Pojedini Strelčevi mogu da budu na poslu i u svakodnevnom životu malo dezorijentisani, pa budite oprezni da nešto ne pokvarite kroz komunikaciju i reči koje ne mislite stvarno.


  JARAC


Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj petoj i šestoj kući što može doneti nesporazum sa decom i u ljubavi dok je moguć nesporazum i na poslu pa treba da budete pojačano oprezni da ne donosite zaključak, jer sada nije najbolji period za to.



  VODOLIJA


Vodolije, kod vas ovaj tranzit retro Merkura se dešava u vašoj četvrtoj i petoj kući, pa kada bude u Biku od 23. maja, onda možete da očekujete neke kvarove u kući, problem sa porodicom u komunikaciji i druge nesporazume. Pojedine Vodolije koje imaju decu mogu da imaju problem u komunikaciji sa njima, pa budite oprezni.


  RIBE


Ribe, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj trećoj i četvrtoj kući što može da dovede do komplikacije i drame u porodici i kući. Pojačan oprez u komunikaciji i ne shvatati lično sve što čujete ovih dana. Potreban je oprez i kada je saobraćaj u pitanju ili kraća putovanja, dogovori skoro da se odlažu, a neki rokovi pomeraju.



Slične vesti

Sonja Mićić, taksistkinja: Volim svoj posao i imam podršku supruga i kolega

8 Mar 2024, 9:40

Iako već dugi niz godina viđamo žene vozače autobusa, policajke, devojke vojnike ili u vatrogasnim brigadama, čini se da…

Puni plastenici i ambari, a stada se uvećavaju - žene vode neka od najuspešnijih gazdinstava

2 Jan 2024, 8:59

Neka od najuspešnijih poljoprivrednih domaćinstava u okolini Vrnjačke Banje, u protekloj godini, vodile su žene. Sada uživaju…

Forum žena SPS: Kreativnost novogodišnjih čarolija

9 Dec 2023, 12:16

Forum žena Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Požarevcu organizovao je edukativno-kreativnu radionicu i izložbu…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaMali za RTS: Finansije su nam…

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda ocenila je sve aspekte srpske ekonomske politike,…

28 Mar 2024, 9:22

DruštvoIstraga ubistva zatvorenika u…

Ne smiruje se bura u javnosti, nakon vesti da je 74-godišnji zatvorenik preminuo u…

28 Mar 2024, 9:19

DruštvoDuži redovi za reklamaciju nego…

Sugrađani se žale da im od Nove godine, nakon hakerskog napada na EPS, stižu uvećani računi…

28 Mar 2024, 9:16

Kursna lista