Otvoren prvi Mega-Market DTL Viva u Kučevu
   13 Apr 2023, 22:21    Kučevo    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


Otvoren prvi Mega-Market DTL Viva u Kučevu

Kompanija ,,Kastrum’’iz Petrovca na Mlavi koja posluje u okviru DTL lanca malopradajnh objekata  u  Srbiji, otvorila je danas najsavremenijiji mega market,,DTL-Viva’’
 u Kučevu. U objekat površine 600 kvadratnih metara uloženo je 70 miliona dinara.Zaposlenje je dobilo 17 radnika sa prostora opštine Kučevo.

Pre osam meseci kamen temeljac za njegovu gradnju postavio je Ministar građevinarstva,saobraćaja I infrasrukture Republike Srbije Tomislav Momirović I evo danas smo u prilici da ovaj prodajni objekat I svečano otvorimo koji će mnogo  značiti za naše sugrađane rekao je predsednik opštine Kučevo dr Ivan Rajčić.



Na otvaranju mega marketa govorili su direktor DTL lanca Obrad Popović I vlasnik kompanije Kastrum Dejan Ljubomirović.
Direktor DTL lanca Obrad Popović istakao je da u  objektima domaćeg trgovinskog lanca DTL   zaposleno preko 6.500 radnika,a ovo je  779 objekat koji je otvoren danas u Kučevu
      -Ovo je treći objekat ovog formata, sa prodajnim prostorom od oko 400 kvadrata, a 32. objekat u našem  lancu preduzeća Kastrum koje ima  više od 250 u svim objektima ovog trgovinskog lanca, na području opština Petrovac na Mlavi, Žagubica, Svilajnac, Žabari i Kučevo.izjavio je vlasnik kompanije ,,Kastrum ‘’Dejan Ljubomirović.

Prošle godine preduzeće Kastrum VIVA DTL je proslavilo 20 godina uspešnog rada. Tokom ovih 20 godina poslovanja  stekla poverenje i zadovoljstvo kupaca i zajednice u kojoj posluje kao društveno odgovorna kompanija.

U kulturno-umetničkom delu programa nastupio je KUD „Štule“ iz Voluje. Najsrećnji kupci dobili su izuzetno vredne nagrade.



Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista