OPTUŽEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI
   3 Mar 2017, 15:47    Požarevac    OJT Požarevac    Tyler Durden


OPTUŽEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu je za samo tri meseca sprovelo dokazne radnje protiv Z.O. iz Velikog Crnića, zbog krivičnog dela Nedozvoljene polne radnje iz člana 182 st.2 KZ-a u vezi krivičnog dela Obljuba sa detetom iz člana 180 st.1 KZ-a i Osnovnom sudu u Požarevcu dana 03.03.2017. godine podnelo optužni predlog protiv istog.

Ovom tužilaštvu je dana 23.11.2016. godine od strane PU Požarevac dostavljena krivična prijava protiv Z.O. iz Velikog Crnića zbog gore navedenog krivičnog dela, te je odmah na predlog ovog tužilaštva prema okrivljenom bio određen pritvor, koji je po isteku dva meseca zamenjen merom Zabrana prilaska maloletnoj oštećenoj i merom Zabrana napuštanja boravišta.

Optužni predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni tokom 2015. i 2016. godine koristeći prijateljske odnose sa porodicom maloletne oštećene( rođ.2006 godine) u više navrata je pozivao u svoju kuću, kupovao joj slatkiše, te je dodirivao u predelu butina, zadnjice i između nogu, a dana 18.11.2016. godine je odveo u lokalnu prodavnicu gde joj je rekao da odabere nešto od slatkiša da joj kupi, dok je on za to vreme prislanjao glavu uz njeno rame, ljubio je po vratu i licu, držeći ruku na njenoj zadnjici i predelu ispod struka.

U podnetom optužnom predlogu predloženo je da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje dve godine, kao i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom u trajanju od 3 godine od pravnosnažnosti presude.

foto: lepota i zdravljeSlične vesti

PEDOFIL IZ SMEDEREVA VRAĆEN U PRITVOR

19 Feb 2017, 17:37

Pedofil iz Smedereva vraćen u pritvor: Detetu je naneo traumu za ceo život, ćerka se plapila i da ga vidi

Bat je…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaDEČJI FOLKLORNI ANSAMBL IZ KUČEVA…

Svojim nastupom na letnjom međunarodnom festivalu folklora u Bugarskoj  koji se održava…

23 Jul 2019, 15:44

DruštvoOD AVGUSTA SKUPLJA PUTARINA

OČEKUJE SE POČETKOM AVGUSTA POSKUPLJENJE PUTARINE OD 12 ODSTO SAOPŠTENO JE IZ VRHA…

23 Jul 2019, 13:58

PolitikaPREMIJERKA BRNABIĆ SA AMBASADOROM…

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ambasadorom Kraljevine Holandije Hendrikom…

23 Jul 2019, 13:32

Kursna lista