OPTUŽEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI
   3 Mar 2017, 15:47    Požarevac    OJT Požarevac    Tyler Durden


OPTUŽEN ZBOG NEDOZVOLJENIH POLNIH RADNJI

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu je za samo tri meseca sprovelo dokazne radnje protiv Z.O. iz Velikog Crnića, zbog krivičnog dela Nedozvoljene polne radnje iz člana 182 st.2 KZ-a u vezi krivičnog dela Obljuba sa detetom iz člana 180 st.1 KZ-a i Osnovnom sudu u Požarevcu dana 03.03.2017. godine podnelo optužni predlog protiv istog.

Ovom tužilaštvu je dana 23.11.2016. godine od strane PU Požarevac dostavljena krivična prijava protiv Z.O. iz Velikog Crnića zbog gore navedenog krivičnog dela, te je odmah na predlog ovog tužilaštva prema okrivljenom bio određen pritvor, koji je po isteku dva meseca zamenjen merom Zabrana prilaska maloletnoj oštećenoj i merom Zabrana napuštanja boravišta.

Optužni predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni tokom 2015. i 2016. godine koristeći prijateljske odnose sa porodicom maloletne oštećene( rođ.2006 godine) u više navrata je pozivao u svoju kuću, kupovao joj slatkiše, te je dodirivao u predelu butina, zadnjice i između nogu, a dana 18.11.2016. godine je odveo u lokalnu prodavnicu gde joj je rekao da odabere nešto od slatkiša da joj kupi, dok je on za to vreme prislanjao glavu uz njeno rame, ljubio je po vratu i licu, držeći ruku na njenoj zadnjici i predelu ispod struka.

U podnetom optužnom predlogu predloženo je da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje dve godine, kao i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom u trajanju od 3 godine od pravnosnažnosti presude.

foto: lepota i zdravlje



Slične vesti

PEDOFIL IZ SMEDEREVA VRAĆEN U PRITVOR

19 Feb 2017, 17:37

Pedofil iz Smedereva vraćen u pritvor: Detetu je naneo traumu za ceo život, ćerka se plapila i da ga vidi

Bat je…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista