OPŠTINSKA VLADA PREDLOŽILA REBALANS  BUDŽETA
   11 Mar 2017, 9:10    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


OPŠTINSKA VLADA PREDLOŽILA REBALANS BUDŽETA

Opštinska vlada  na 37 sednici u Golupcu, kojom je predsedavao predsednik opštine dr Nebojša Mijović,  utvrdila je predlog Odluke o rebalansu budžeta za ovu godinu po kojoj je opštinska kasa  punija za 391 hiljadu dinara i iznosiće 415,miliona dinara.
 

      Pored prvog rebalanska budžeta za ovu godinu u iznosu od 391.hiljadu dinara, članovi Opštinskog veća razgovarali su i o 39. tačaka predloženog dnevnog reda od kojih su Utvrđivanje predloga odluke o određivanju autobuskih stajališta za međumesni linijski  prevoz na teritoriji Opštine,o predlogu Odluke o usvajanju  Lokalnog akcionog plana unapređenja položaja izbeglih,interno raseljenih lica i povratnika na osnovu Sporazuma o readmisiji u periodu od 2017.do 2022.godine,kao i o predlogu Rešenja o obrazovanju komisije za utvrdjivanje uslova za dodelu subvencija za konkurse raspisane po osnovu Programa podrške sprorvođenja poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja  Opštine Golubac u ovoj godini.

       Utvrdjeni su i predlozi Odluka o usvajanju Izveštaja o radu Opštinske uprave ,izveštaja o radu Centra za socijlani rad opština Veliko Gradište i Golubac ,Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’, o predlogu  realizacije Programa poslovanja Društva za razvoj turizma ,,Tvrđava Golubački grad’’za prošlu i program poslovanja za ovu 2017.godinu.


        Na ovoj sednici razgovaralo se i o izveštajima o radu i Progamima rada za prošlu i ovu godinu,Policijske stanice Golubac,Turističke organizacije,Javnog komununalnog preduzeća,Predškolske ustanove ,,Lasta’’,Doma zdravlja i Opštinskog štaba za vanredne situacije. 
 

        Opštinska vlada na ovoj sednici utvrdila je predloge Odluka o komunalnim delatnostima,o nekategorisanim putevima,radnom vremenu u ugostiteljskim,trgovinskim,zanatskim i uslužnih radnji kao i o izmenama i dopunama Odluke o opštinskim putevima na području ove podunavske Opštine.
Lj.Nastasijević                Slične vesti

Vlada usvojila uredbu o podršci proizvođačima brašna, otvaraju se granični prelazi "Ponikve" i "Bačka Palanka"

16 Jun 2022, 17:56

Vlada Srbije na današnjoj sednici usvojila je niz uredbi i odluka, među kojima je Uredba o kriterijumima za dodelu podsticaja…

Usvojen Plan generalne regulacije "Požarevac šest"

15 Jun 2022, 14:12

Odbornici skupštine grada Požarevca usvojili plan generalne regulacije “Požarevac6”
 
Generalni…

Skupština zaseda u sredu

11 Jun 2022, 12:51

Predrag Mijatović, predsednik Skupštine grada Požarevca sazvao je za sredu 15. jun, šesnaestu sednicu gradskog…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeNakon "mirne" faze,…

Nakon „mirne“ faze, prema poslednjim informacijama, raste broj novoobolelih od…

24 Jun 2022, 13:03

Vremenska prognozaPROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Jun 2022.

SRBIJA: U subotu vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne…

24 Jun 2022, 11:48

DruštvoŽetva ozimih strnih žita

Protekle sedmice u Braničevu su pali prvi otkosi ječma, a požnjevena je i po koja parcela…

24 Jun 2022, 11:37

Kursna lista