Opština Kostolac dodeljuje sredstva za sport
   18 Feb 2021, 10:36    Kostolac    SATTV    Marija Topalović


Opština Kostolac dodeljuje sredstva za sport

Gradska opština Kostolac obaveštava Kostolčane da je otvoren javni konkurs za podnošenje predloga godišnjih programa za 2021. godinu radi dodele sredstava za ostvarivanje potreba i interesa u oblasti sporta na teritoriji Gradske opštine Kostolac i za podnošenje predloga za korišćenje sportskih objekata koji su povereni na upravljanje Ustanovi Centar za kulturu „Kostolac“, čiji je osnivač Gradska opština Kostolac za 2021. Godinu.

Odlukom o budžetu Gradske opštine Kostolac za 2021. godinu za razvoj sporta i omladine, podrška lokalnim sportskim organizacijama, udruženjima i savezima, usluge rekreacije i sporta opredeljeno je 25 000 000 dinara. Sredstva se izdvajaju kao dotacije nevladinim organizacijama za finansiranje redovnih godišnjih programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta na teritoriji Gradske opštine Kostolac i utvrđivanje rasporeda korišćenja sportskih objekata koji su povereni na upravljanje Ustanovi Centar za kulturu „Kostolac“, čiji je osnivač Gradska opština Kostolac.

Obrasci predloga programa, odnosno aplikacionog formulara,  i to: obrazac  Predlog godišnjih programa organizacija u oblasti sporta su objavljeni na sajtu Gradske opštine Kostolac zvaničnoj internet prezentaciji Gradske opštine Kostolac (www.kostolac.org.rs), u sekciji KONKURSI, a mogu se preuzeti i u pisarnici Uprave Gradske opštine Kostolac, Bože Dimitrijevića br. 13, Kostolac.

Obrazac sa predlogom redovnog godišnjeg programa podnosi se Veću Gradske opštine Kostolac, preko Komisije za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta na teritoriji Gradske opštine Kostolac za 2021. godinu, sa naznakom “Prijava na Javni poziv za finansiranje posebnih programa u oblasti sporta – ne otvarati“, preporučenom poštom na adresu: Veće Gradske opštine Kostolac, Komisija za realizaciju godišnjih programa u oblasti sporta na teritoriji Gradske opštine Kostolac za 2021. godinu, ul. Bože Dimitrijevića  br. 13., 12208 Kostolac ili predajom na pisarnicu Uprave Gradske opptine Kostolac, Bože Dimitrijevića br. 13, Kostolac.
 
 Slične vesti

Konkurs za stipendiranje sportista u Kučevu

2 Mar 2021, 13:28

Opština Kučevo je izdvojila sredstva za stipendiranje kategorisanih i nekategorisanih sportista koji ostvaruju zapažene…

Nastavljena saradnja sa Sportskim savezom Srbije

23 Feb 2021, 11:08

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca primio je Gorana Marinkovića, generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije…

Sto miliona za sport

19 Feb 2021, 14:35

Grad Požarevac je u ovoj godini opredelio gotovo 100 miliona za sport. Prednjači Odbojakški klub Mladi radnik sa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGradištanski srednjoškolci učestvovali…

U kreiranju lokalnog budžeta opštine Veliko Gradište, u okviru aktivnosti u…

2 Mar 2021, 15:00

Servisne informacijeZbog radova, sutra bez vode ulica…

JKP Vodovod i kanalizacija, Požarevac, obaveštava građane da će 3. marta 2021.godine…

2 Mar 2021, 13:34

SportKonkurs za stipendiranje sportista…

Opština Kučevo je izdvojila sredstva za stipendiranje kategorisanih i nekategorisanih…

2 Mar 2021, 13:28

Kursna lista