Opština Golubac donirala Policijskoj stanici opremu za rad na terenu
   23 Sep 2020, 14:40    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


Opština Golubac donirala Policijskoj stanici opremu za rad na terenu

Predsednik opštine Golubac dr Nebojša Mijović sa svojim zamenikom Markom Stojakovićem I predsednikom Skupštine opštine Zoranom Ćirkovićem  održao je sastanak sa  predstavnicima Policijske stanice u Golupcu  i  načelniku Marku Lazareviću uručio  saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

Predsednik Mjović je prilikom uručenja ove opreme  pripadnicima Mninistarstva unutrašnjih poslova rekao da  svake godine, opština  izdvoja sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije.Vrednosti  ove opreme  je  250 hiljada dinara. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i opština Golubac će  nastaviti I dalje da pomaže, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda.

           -Mi u stvari svake godine Iz budžeta opštine Golubac izdvojimo sredstva za nabavku potrebne opreme Policijskoj stanici  u zavisnosti od njihovih potreba. Ova sredstva koja se izdvaju za potrebe Policijske stanice kreću se od 200 hiljada  pa do 1,5 miliona dinara godišnje.Pre dve godine kupljeno je jedno putničko vozilo,zatim smo donirali računare,štampače I druge opreme za funkcionisanje I rad Policijske stanice.Današnja donacija sastoji se od opreme za rad na terenu saobraćajne policijei među ovom opremom je jedan aparat za merenje alkohola u krvi I alkotekst,zatim računar,lampe I prsluka. Vrednost ove opreme je oko 250 hiljade dinara,rekao je predsednik Opštine dr Nebojša Mijović.

Pored donacije pripadnicima Policijske stanice u Golupcu opština Golubac ulaže sredstva  I  na stvaranju uslova za bezbednost saobraćaja u naseljima-
              -Pored ove opreme,pre izvwesnog vremena želeli smo da učestvujemo u bezbednosti saobraćaja na teritoriji opštine Golubac tako da smo pore Policijske stanice I njihovim službama uručili I dobar deo sredstava građanima kako bi bili što ispravniji na putu što ćemo ovo nastaviti I u budućnosti,dodao je dr Mijović.

Načelnik Policijske stanice Golubac Marko Lazarević je na sastanku izrazio veliku zahvalnost na donacije čelnicima ove podunavske opštine u nadi da ovu saradnju nastave I u narednom periodu. Sastanak na kojem je potpisan ugovor o donaciji završen je uz obostrane želje da se uspešna saradnja nastavi i u budućnosti.Slične vesti

U Kučevu zasedala opštinska vlada

6 Oct 2020, 13:48

U KUčevu je zasedala opštinska vlada  I na 7.sednici kojom je predsedavao predsednik opštine dr Ivan…

U Kučevo zasedalo Opštinsko veće

8 Sep 2020, 14:12

Na današnjoj sednici Opštinskog veća u Kučevu kojom je predsedavao predsednik opštine dr Ivan Rajičić …

OBELEŽENA 21. GODIŠNJICA OD POGIBIJE GENERALA LJUBIŠE VELIČKOVIĆA

1 Jun 2020, 13:36

POVODOM 21 GODINE OD POGIBIJE BIVŠEG KOMANDANTA RATNOG VAZDUHOPLOVSTVA I PROTIV VAZDUŠNE ODBRANE GENERAL PUKOVNIKA…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Servisne informacijeBez vode deo ulice Prvog partizanskog…

JKP Vodovod i kanalizacija, Požarevac, obaveštava da  zbog radova na mreži  od 10:00 do 12:00…

21 Oct 2020, 10:07

ZdravljeOd 60 pregledanih u Gradskom zavodu…

Najviše novoobolelih od koronavirusa i juče je bilo u Beogradu. U Gradskom zavodu za plućne…

21 Oct 2020, 9:31

ZdravljeKon: Ako svi nose maske, zaštita…

Epidemiolog Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, ističući da ta mera,…

21 Oct 2020, 9:29

Kursna lista