ODRŽANA TRIBINA DA SE NE ZABORAVI
   25 Mar 2017, 14:55    Požarevac    Sat Tv    Tatijana Spasojević


ODRŽANA TRIBINA DA SE NE ZABORAVI

     UDRUŽENJE GRAĐANA ISKORAK JE POVODOM OBELEŽAVANJA 18 GODINA OD NATO AGRESIJE NA SRBIJU ORGANIZOVALO TRIBINU POD NAZIVOM DASE NE ZABORAVI U MALOJ SALI CENTRA ZA KULTURUTribinu pod nazivom "  DA SE NE ZABORAVI" organizovalo je udruženje ratnih veterana Požarevac i udruženje građana ISKORAK. Tribini su prisustvovali između ostalih i članovi gradskog veća grada Požarevcai nmogi drugi uvaženi gosti. A glavni predavači koji su vodil itribinu bili su DAnijel Zoltan pukovnik u penziji i Neđo Antonić.

 Da podsetimo javnost pukovnik Danijel Zoltan je poznat po tome što  je  pre 18 godina oborio NEVIDLJIVI AVION -STELT F 117. Čuveni ponos NATO-a srušen je tada i izazvao veliku buru u javnosti.

Predsednik generalne skupštine ratnih veterana Patriotski front Neđo Antonić je između ostalog istakao da se ovo udruženje odavno aktivno ukljušilo u kampanju otkrivanja takozvanih skrivenih činjenica vezanih za NATO agresiju. objavljeno je više knjigasa ovom tematikom , održano niz tribina. Udruženje učestvuje u svim akcijama sličnog karaktera u zemlji i inostranstvu. Cilj ovakvog angazovanja je prosta, biološka zaštita ljudi i eko sistema na ovim prostorima, ali pre svega tašno i javno informisanje građana, kao i animiranje najširih slojeva društva.
Zvonko Blagojević, Predsednik Udruženja Građana ISKORAK izneo je svoj stav o godišnjici NATO agresije.Detalje pogledajte u prilogu.
 Slične vesti

DAN ŽALOSTI U KOSTOLCU: TUGA ZBOG POGIBIJE DVA MLADIĆA

6 Feb 2017, 12:39

Dan žalosti u ogranku „TE – KO Kostolac“
 
 
Tragično stradanje mladih radnika Dušana Suzića…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeU Braničevskom pet, a u Podunavskom…

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac 30 novih  slučajeva korona virusa u…

7 Aug 2020, 13:15

PoljoprivredaNovi objekat za smeštaj svinja…

Na početku školske godine učenike Poljoprivredne škole sa domom učenika “Sonja…

7 Aug 2020, 12:29

Kursna lista