ODRŽAN ZAVRŠNI TURNIR TROFEJ UNIJE 2018
   11 Dec 2018, 10:40    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


ODRŽAN ZAVRŠNI TURNIR TROFEJ UNIJE 2018

U BEOGRADU JE U NOVOBEOGRADSKOJ HALI SPORTOVA ODRŽAN  ZAVRŠNI TURNIR SRPSKE KARATE UNIJE U OVOJ SEZONI POD NAZIVOM „TROFEJ UNIJE 2018“.

U nedelju 9.decembra u novo beogradskoj Hali Sportova „Ranko Žervica“ održan je završni turnir Srpske karate Unije u ovoj sezoni pod nazivom „Trofej Unije 2018“. Na  ovom takmičenju obeležena su dva veoma značajna jubileja:
-              50 godina postojanja Karate Kluba „Novi Beograd“ -   20 godina uspešnog rada Srpske karate Unije

Pred velikim brojem uvaženih zvanica, ali i pred velikim brojem takmičara i klubova učesnika „Trofeja Unije“, dodeljena su proznanja ljudima koji su ostavili trag u radu ova dva uspešna sportska udruženja i proglašeni su  najuspešniji klubovi i pojedinci SKU u 2018.godini. Bane Dmitrović, sportski direktor Srpske karate Unije, dobio je priznanje za značajan doprinos u radu i razvoju organizacije, ali mu je i predsednik SKU Marko Nicović uručio prestižno zvanje u karateu - 5. DAN.    Karate Klub „Požarevac 92“ je proglašen za najuspešniji klub Unije u 2018.godini, dok su Ana Avdalović, David Nešić, Petar Avdalović, Miljana Paunović, Marta Stefanović, Luka Gomiršek i Aleksandar Antanasijević proglašeni za najuspešnije pojedince SKU u svojim uzrastnim kategorijama.

Posle prigodne  ceremonije povodom jubileja i proglašenja najuspešnijih klubova i takmičara, održan je turnir koji je protekao u prijateljskoj i srdačnoj atmosferi, kako i dolikuje svečarskom ambijentu. U generalnom plasmanu završnog turnira 1.mesto u generalnom plasmanu osvojili su karatisti iz Požarevca, 2.mesto pripalo je selekciji Makedonije, dok je 3.mesto osvojila ekipa „Lotosa“ iz Smedereva.
Karate Klub „ Požarevac 92 „ je nastavio dugu tradiciju uspešnih rezultata, pokazavši izuzetnu organizaciju, kvalitetan rad  i zastupljenost u svim uzrastnim kategorijama koja je i donela ovo laskavo priznanje u grad Požarevac.
 Slične vesti

SVETOSAVSKO DRUŽENJE ZA DECU I RODITELJE

28 Jan 2019, 13:49

Predsenik KK Požarevac 92,  Bane Dmitrović obratio se sledecim recima :
U nedelju veče, smo u klubu „Kasper“ organizovali…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

ZanimljivostiDANAS SE SLAVE MLADENCI: KAKVI…

DANAS SU MLADENCI. KO SE VENČAO U POSLEDNJIH GODINU DANA DANS SLAVI OVAJ PRAZNIK! NAŠI…

22 Mar 2019, 16:14

Društvo50. GODINA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC

SVEČANI PRIJEM POVODOM 50 GODINA POSTOJANJA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC UPRILIČEN JE U SVEČANIM…

22 Mar 2019, 14:51

PolitikaSTEFANOVIĆ: SARADNJA MUP-A SA…

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador…

22 Mar 2019, 14:38

Kursna lista