ODRŽAN PETI FUDBALSKI TURNIR STARI GRAD KUP U GOLUPCU
   22 May 2019, 23:10    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


ODRŽAN PETI FUDBALSKI TURNIR STARI GRAD KUP U GOLUPCU

Scaron;kola fudbala ,,Stari Grad’’ Golubac,uz podršku Sportskog  i Fudbalskog saveza,a podpokroviteljstvom Lokalne samouprave,organizator je ovogodišnjeg Petog po redu Fudbalskog turnira ,,Stari grad kup’’ za mališane rođene od 2006. do 2011.godine.Na turniru u ovom gradu na Dunavu učestvovalo je 60 ekipa iz 20 gradova i mesta iz Srbije,


    -Prvog dana turnira učestvala su deca rođena 2006,2008 I 2010.godište,a danas drugog dana generacija 2007,2009 I 2011.godište.Pre svega zahvalio bi se našem najvećom klubu ,,Crvena zvezda’’ na učešću sa tri ekipe,pored njih prvi put na turniru učestvuju ,,Brodoremont’’ I ,,Đerdap’’ iz Kladova,zatim iz Negotina,Bora I Zaječara.Škola fudbala ,,Stari grad’’ broji oko 90 članova,to su generecaije koje učestvu u bazičnom fudbalu,odnosno u jesenjem I prolećnom delu u fer-plej ligi u beogradu,a zimi smo takpđe  u Beogradu,učešćem u Maksi ligi,kaže Goran Stokić,predsednik Škole fudbala ,,Stari grad’’ iz Golupca.


Fudbalski klub ,,Crvena zvezda’’ iz Beograda  I Škola fudbala ,,Stari grad iz Golupca već pet godina imaju dobru saradnju na organizovanju rada škole fudbala kao I učešće na raznim takmičenjima I turnirima.

         -Mi na ovakve turnire dolazimo sa nekoliko generacija I tako dajemo doprinos kvalitetu ekipa.Svaki vid ovakvih sportskih manifestacija je dobar za razvoj omladine I sporta.Škola fudbala Stari grad radi dobro I mnogo se dečaka ovde okupilo da igra fudbal I ono što je najvažnije da su srećni iveseli. Uslove ovde u Golupcu su veoma dobri,teren je dobro pripremljen,igralo se na trui terena I svi treneri su zadovoljni I maju puno reči hvale, ističe Nikola Đurović,trener generacije 2011.Fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda.


Pobednik  fudbalskog turnira ,,Stari grad kup’’ u Golupcu u kategoriji  generacije 2007  je ekipa fudbalskog kluba  ,,Voja Gačić’’ iz Pančeva,koja je boljim izvođenjjem penala pobedila ekipu ,,VGSK-a’’ iz Velikog Gradišta.


       -Fudbalski klub ,,Voja Gačić’’ iz Pančeva ima jedno lepo fudbalsko druženje sa drugarima iz škole fudbala ,,Stari grad’’ iz Golupca,mi se ovde osećamo kao domaćini,prvog dana bili smo sa dve generacije 2008.i 2010 godište,danas smo došli sa generacijom 2007. I uspeli smo da trijunfujemo I osvojimo prvo mesto pobedevši naše prijatelje VGSK iz Velikog Gradišta.Ova titular nam je mnogo dražija jer smo je osvojili u jakoj konkurenciji,igravši sa domaćinima, ekipama iz Kostolca, I Velikog Gradišta.Čestitamo roditeljima na podrđci I njihovoj deci šna pobedi,bili smo apsolutno u finalu I kući u Pančevo idemo iz Golupca sa zllatom oko vrata,sa ponosom priča trener Miodrag Gačić iz  ekipe ,,Voja Gačić’’ iz Pančeva.


Ekipama iz svih generacija uručeni su pehari I medalje,dar organizatora.Na stadionu  Fudbalskog kluba ,,Đerdap’’ u protekla dva dana  odigrano je preko 200 utakmica na kojima je nastupilo oko 600 mališana iz generacija rođenih od 2006 do 2011.godine.

Lj.NastasijevićSlične vesti

Crvena zvezda je u Ligi šampiona!

27 Aug 2019, 23:11

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona pošto su u revanš meču…

NAJMLAĐI NAVIJAČI IPAK BODRILI FK PARTIZAN SA TRIBINA

23 Aug 2019, 11:06

NAJMLAĐI ČLANOVI SPORTSKOG UDRUŽENJA PARTIZAN - DECA DO 14 GODINA BODRILI SU SVOJ KLUB FK PARTIZAN SA TRIBINA NA  NA…

FK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA MLADE TALENTE

25 Jun 2019, 19:59

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI SU PLANOVI KLUBA U NAREDNOM…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista