ODRŽAN KONCERT LEONTINA I TALENTI U GOLUPCU
   23 Dec 2018, 13:30    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


ODRŽAN KONCERT LEONTINA I TALENTI U GOLUPCU


U organizaciji OŠ ,,Branko Radišević",Predškolske ustanove,,Lasta" i Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević" u  Golupcu je održan concert ,,Leontina I talenti’’ za mališane iz Predškolske ustanove ,,Lasta’’ I učenike Osnovne škole.


Leontina Vukomanović, kompozitor, tekstopisac, dirigent dečjeg  hora  Čarolija pod nazivom: „LEONTINA I TALENTI“ i pop pevačica, oduševila je nekoliko stotina najmlađih Golupčana i njihove roditelje i vaspitače, dobrom zabavom sa puno šale i pesme.
          - Program Leontina i talenti, prvenstveno je bio zamišljen da se deca podstaknu da pokažu svoj talenat i oslobode treme,kaže director Osnovne škole ,,Branko Radičević’’ Saša Đorđević I dodao da su  najpoznatiji hitovi dečje muzike pevani  od strane drage gošće Leontine I da su naši učenici  I mališani   iz Vrtića  nesebično  pomagali i iz sveg glasa pokazali da je malo potrebno da se oslobode treme, pokažu talenat za pevanje i dobro zabave.

               Ideja, kao i cilj održavanja koncerta ovakvog tipa je između ostalog i otkrivanje talenata kod dece sa teritorije naše opštine, kako za pesmu, tako i igru, recitaciju, imitaciju, sviranje nekog instrumenta i drugo.
Najpoznatiji dečji hitovi odjekivali su velikom salom Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u ovom gradu na Dunavu – „Deca su ukras sveta“, „Čuvaj naše đake“, „Vuče, vuče“, „Razbole se lisica“…
            – Najvažnije je da smo svi danas uživali i da nije bilo nadmetanja u pesmi i igri, nije bilo žirija ni treme, već samo dobra zabava – kaže  Leontina Vukomanović koja je prvi put posetila Golubac I dodala da je oduševljena ovom gradom na Dunavu. U svakodnevnom stresu, kada svi nekuda jurimo i imamo puno obaveza, ovo je način da se opustimo i da podelimo radost pesme i igre,dodala je Valentina.
 
Lj.Nastasijević
 Foto.S.ĐorđevićSlične vesti

EVERGRIN MUZIKA NA POKLON POŽAREVAČKOJ PUBLICI

31 Oct 2019, 15:14

U MALOJ SALI CENTRA ZA KULTURU U POŽAREVCU U SREDU 30.10. U 20 ČASOVA ODRŽAN JE KONCERT ANSAMBLA NOVI ZVUČNI TALAS POD NAZIVOM…

KONCERT ANSAMBLA NOVI ZVUČNI TALAS: VEČE SRPKIH PESAMA U SREDU 30. OKTOBRA

28 Oct 2019, 14:20

U MALOJ SALI CENTRA ZA KULTURU U POŽAREVCU U SREDU 30.10. U 20 ČASOVA ODRŽAĆE SE KONCERT ANSAMBLA NOVI ZVUČNI TALAS POD…

ETNO MUZIKA BALKANA -KONCERT DANICE KRSTIĆ U GOLUPCU

26 Oct 2019, 15:33

Narodna biblioteka ,,Veljko Dugošević’’ Golubac, svojoj muzičkoj publici  predstavila je  Danicu…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSine, danas se niko ničega ne…

Sine, igrao si se danas mnogo. Trčao si, padao, gulio kolena, plakao, ustajao, smejao se,…

12 Nov 2019, 14:27

SportOLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI…

NEKADAŠNJA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI NELLIE KIM POSETILA JE SPORTSKI…

12 Nov 2019, 13:59

PolitikaVUČIĆ O UTISCIMA NAKON SASTANKA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da je imao "veoma srdačan, dobar,…

12 Nov 2019, 13:46

Kursna lista