OČEKUJE NAS PRAVI SPORTSKI SPEKTAKL: UTAKMICA SRBIJA I AZERBEJDŽAN U POŽAREVCU
   15 Apr 2019, 12:51    Požarevac    Sat TV    Tatijana Spasojević


OČEKUJE NAS PRAVI SPORTSKI SPEKTAKL: UTAKMICA SRBIJA I AZERBEJDŽAN U POŽAREVCU

U SPORTSKOM CENTRU POŽAREVAC U UTORAK 16. APRILA SA POČETKOM U 18 ČASOVA IGRAĆE SE MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA UTAKMICA U FUTSALU IZMEĐU REPREZENTACIJA SRBIJE I AZERBEJDŽANA

                            


U sportskom centru Požarevac održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena međunarodna prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana koja će se odigrati u sportskom centru u 18 časova.Medijima su se obratili  članica Gradskog veća Grada Požarevca Ana Miljanić i vršilac dužnosti direktora sportskog centra Požarevac Nenad Mitić.Ana Miljanić, član gradskog veća zadužena za sport kaže da se ulaganje u Sportski centar Požarevac već isplaćuje.
„Zbog tih ulaganja mi smo u prilici da našim građanima priuštimo zaista vrhunski sportski događaj. Zahvaljuljem se Fudbalskom savezu Srbije zato što je naš grad izabrao za domaćina ove utakmice. Ja sam sigurna da ćemo se mi pokazati kao dobri domaćini“ istakla je Ana Miljanić.

Nenad Mitić, V.D. direktora Sportskog centra Požarevac kaže da je reprezentacija Azerbejdžana poznata kao Evropski Brazil. Ova reprezentacija visoko kotirana ekipa u svetskom rangu.

„To će biti sigurno od dobrih utakmica, već danas ove reprezentacije igraju prvu prijateljsku u Zrenjanjinu. Jedan od razloga zašto je Fudbaski savez Srbije izabrao Požarevac kao domaćina druge prijateljske utakmice je sigurno i dobra organizacija futsal Kupa Srbije koji se održao u Požarevcu pre dve godine“ kazao je Mitić.Ulaznice za ovu utakmicu su besplatne, a veći deo ulaznica je podeljen.

Planirano je da se pusti još jedan kontigent ulaznica pušten i biće deljen na sam dan utakmice. Građani koji nisu još uzeli karte mogu učiniti sat vremena pre početka utakmice na blagajni Sportskog centra Požarevac. Kako napominju iz Sportskog centra Požarevac da po zakonu o sportu jedan građanin može maksimalno da podigne četiri karte. Iz ove Javne ustanove još apeluju da oni koji dolaze na utakmicu ne nose metalne predmete jer će na samom ulazu biti oduzimano.
 Slične vesti

ELIMINACIONANA FAZA NA KUPU PRIJATELJSTVA NA ŠVAJCARIJI

7 Jun 2019, 10:27

Završena je grupna faza na Kupu prijateljstva evropskih klubova 2019, a  u skladu sa tim u restoranu apartmanskog…

POČEO DRUGI TURNIR PRIJATELJSTVA NA ZLATIBORU

5 Jun 2019, 10:11

Na Zlatiboru je počeo drugi turnir prijateljstva, takmičenje za  fudbalere do 18 godina. Turnir su otvorile ekipe Partizana…

Luka Jović u Realu!

4 Jun 2019, 13:47

Real Madrid je završio potpisivanje Luke Jovića iz Aintrahta, a visoko rangirani napadač potpisao je šestogodišnji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoREKONSTRUKCIJA ŠKOLA U OPŠTINI…

Na području Opštine Golubac u proteklom periodu,investiralo se  u projekte u oblasti…

17 Jun 2019, 20:13

DruštvoNAVIJAČI PARTIZANA DOBROVOLJNI…

SPORTSKO UDRUŽENJE NAVIJAČA PARTIZAN 012 UČESTVOVALO JE U HUMANITARNOJ AKCIJI DOBROVOLJNOG…

17 Jun 2019, 13:48

PolitikaVučić sa predstavnicima CIDCA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Kineske agencije za razvoj…

17 Jun 2019, 13:28

Kursna lista