OČEKUJE NAS PRAVI SPORTSKI SPEKTAKL: UTAKMICA SRBIJA I AZERBEJDŽAN U POŽAREVCU
   15 Apr 2019, 12:51    Požarevac    Sat TV    Tatijana Spasojević


OČEKUJE NAS PRAVI SPORTSKI SPEKTAKL: UTAKMICA SRBIJA I AZERBEJDŽAN U POŽAREVCU

U SPORTSKOM CENTRU POŽAREVAC U UTORAK 16. APRILA SA POČETKOM U 18 ČASOVA IGRAĆE SE MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA UTAKMICA U FUTSALU IZMEĐU REPREZENTACIJA SRBIJE I AZERBEJDŽANA

                            


U sportskom centru Požarevac održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena međunarodna prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana koja će se odigrati u sportskom centru u 18 časova.



Medijima su se obratili  članica Gradskog veća Grada Požarevca Ana Miljanić i vršilac dužnosti direktora sportskog centra Požarevac Nenad Mitić.Ana Miljanić, član gradskog veća zadužena za sport kaže da se ulaganje u Sportski centar Požarevac već isplaćuje.
„Zbog tih ulaganja mi smo u prilici da našim građanima priuštimo zaista vrhunski sportski događaj. Zahvaljuljem se Fudbalskom savezu Srbije zato što je naš grad izabrao za domaćina ove utakmice. Ja sam sigurna da ćemo se mi pokazati kao dobri domaćini“ istakla je Ana Miljanić.

Nenad Mitić, V.D. direktora Sportskog centra Požarevac kaže da je reprezentacija Azerbejdžana poznata kao Evropski Brazil. Ova reprezentacija visoko kotirana ekipa u svetskom rangu.

„To će biti sigurno od dobrih utakmica, već danas ove reprezentacije igraju prvu prijateljsku u Zrenjanjinu. Jedan od razloga zašto je Fudbaski savez Srbije izabrao Požarevac kao domaćina druge prijateljske utakmice je sigurno i dobra organizacija futsal Kupa Srbije koji se održao u Požarevcu pre dve godine“ kazao je Mitić.Ulaznice za ovu utakmicu su besplatne, a veći deo ulaznica je podeljen.

Planirano je da se pusti još jedan kontigent ulaznica pušten i biće deljen na sam dan utakmice. Građani koji nisu još uzeli karte mogu učiniti sat vremena pre početka utakmice na blagajni Sportskog centra Požarevac. Kako napominju iz Sportskog centra Požarevac da po zakonu o sportu jedan građanin može maksimalno da podigne četiri karte. Iz ove Javne ustanove još apeluju da oni koji dolaze na utakmicu ne nose metalne predmete jer će na samom ulazu biti oduzimano.
 



Slične vesti

Lopte za klubove u Braničevskoj okružnoj ligi

7 Mar 2024, 10:28

Fudbalski savez regiona Zapadna Srbija obezbedio je po pet oficijelnih fudbalskih lopti saveza za klubove iz Braničevske…

Potpisan ugovor o saradnji između FK "Tron" i FK "Partizan"

6 Mar 2024, 11:15

Fudbalski klub i škola fudbala „Tron“ iz Požarevca i Fudbalski klub „Partizan“ potpisali…

Prijateljska utakmica kadeta Mladog radnikai i kineskog Dongjun Sports

17 Jan 2024, 13:53

Na terenu trenažnog centra „Velibor Vasović“ Požarevac, odigrana je prijateljska utakmica između kadeta Mladog…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

EkonomijaMali za RTS: Finansije su nam…

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda ocenila je sve aspekte srpske ekonomske politike,…

28 Mar 2024, 9:22

DruštvoIstraga ubistva zatvorenika u…

Ne smiruje se bura u javnosti, nakon vesti da je 74-godišnji zatvorenik preminuo u…

28 Mar 2024, 9:19

DruštvoDuži redovi za reklamaciju nego…

Sugrađani se žale da im od Nove godine, nakon hakerskog napada na EPS, stižu uvećani računi…

28 Mar 2024, 9:16

Kursna lista