OBAVEŠTENJE TOPLIFIKACIJA
   24 Mar 2017, 10:09    Požarevac    JP Toplifikacija    Ljiljana Obradović


OBAVEŠTENJE TOPLIFIKACIJA

Koristeći povoljne vremenske uslove, jer je već tri dana minimalna temperatura vazduha više od 14 stepeni, a maksimalna dnevna oko 25, vrši se priprema za intervenciju na primarnom vrelovodu koji od Sinđelićeve ulice vodi do naselja u Stiškoj ulici.
U toku januara izvršena je privremena sanacija curenja jer nisu mogli biti obezbeđeni uslovi za kvalitetno zavarivanje za kratko vreme (zbog curenja vode) pa je zavareni spoj "vlažio".
Da bi se teren u saobraćajnici Kosančićeve ulice doveo u prvobitno stanje, potrebno je izvršiti ponovno prevarivanje zavarenog spoja. Zbog toga se koriste ovi povoljni vremenski uslovi (kada grejanje nije ni potrebno) da se izvrši trajna sanacija curenja.
Iako se cevovod drenira/prazni već dva dana, očekujemo da će prevarivanje obaviti najkasnije do 20 časova 24. Marta (a možda i danas ako stane curenje jer za samo zavarivanje ne treba više od 1 sata).
U međuvremenu, pošto se vrše duži vremenski prekidi u grejanju u gradu (od 10 do 20 časova) noćnog dogrevanja neće biti na lokacijama ograničenim ulicama Jug Bogdanova, Nemanjina (neparna strana), Partizanska (parna strana deo do Vatrogasnog doma), Stiška (neparna strana) i Lole Ribara (parna strana).
Ovaj prekid u dogrevanju neće uticati na temperature u prostorijama kupaca jer, objektivno, grejanje nije potrebno kada su prosečne dnevne temperature veće od 18 stepeni.Slične vesti

Stanica za podizanje pritiska za kvalitetnije grejanje

20 Jun 2022, 10:33

Teku pripremne radnje i uspostavljenje kontakata za realizaciju projekta stanice za podizanje pritiska u Jeremijinom polju

Održavanje sistema za kvalitetnije grejanje

22 Apr 2022, 12:52

Održavaje toplifikacionog sistema je važan faktor za kvalitetno grejanje. Ove godine akcenat Javnog preuzeća toplifikacija…

Nastavlja se širenje toplifikacione mreže u Požarevcu

21 Apr 2022, 11:05

Scaron;irenje toplifikacione mreže u Požarevcu  ove godine na dve lokacije Nemnje Tomića i Izvorska.
 

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBiblioteka Veljko Dugošević u…

Od 2000. godine se, na inicijativu Ujedinjenih nacija, svakog 12. avgusta obeležava Međunarodni…

13 Aug 2022, 15:09

KulturaBijelo dugme 25. avgusta u Požarevcu

Posle šest godina  “Bijelo dugme” ponovo u Požarevcu. Muzički događaj…

13 Aug 2022, 11:53

PoljoprivredaSuša gotovo prepolovila prinos…

Ranije nego inače, u prvoj nedelji avgusta u Braničevu počela je žetva suncokreta. …

13 Aug 2022, 11:49

Kursna lista