Novogodišnji praznici uz mnoštvo popularnih izvođača na Zlatiboru
   10 Dec 2022, 10:01    Čajetina    SATTV    Marija Vajner


Novogodišnji praznici uz mnoštvo popularnih izvođača na Zlatiboru

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor po tradiciji s posebnom pažnjom pripremaju obeležavanje novogodišnjih praznika na najposećenijoj planini Srbije. Zlatiborski doček Nove godine uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje s poznatim izvođačima na Kraljevom trgu uvek okuplja hiljade posetilaca.

Tako je za doček 2023. godine i najbolji provod u novogodišnjoj noći na Zlatiboru ustanovljen raznovrstan program u vidu dva koncerta na pozornici Kraljevog trga, sa repertoarom za sve ukuse.

Novogodišnju noć uveličaće koncert jedne od najpopularnijih muzičkih grupa ‘’Beogradski sindikat’’, kao i Danice Crnogorčević, pevačice etno muzike. U noći dočeka tačno u ponoć biće priređen vatromet, a zagrmeće trube orkestra Dejana Jevđića. Reprizu dočeka i dobar provod u prvoj večeri Nove 2023. na Kraljevom trgu obeležava nastup popularne pevačice Indire Radić, kao i grupe ‘’Leksington bend’’. Svi koncerti počinju u 21 čas. Dobro poznata imena muzičke scene koja će nastupati na Zlatiboru obećavaju ovde još jednu Novu godinu za pamćenje.

Pored dočeka na otvorenom, zlatiborski hoteli i restorani pripremili su veoma bogatu prazničnu ponudu, tako da sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” tokom novogodišnjih dana očekuje odličan provod.

Hotel “Zlatibor Mountain Resort & Spa” prirediće koncert Ivane Selakov, dok je ovde 1. januara ‘’Tropico bend’’. Gosti „Grand & Sky hotel Tornik“ novogodišnje veče provode uz Nikolu Rokvića, a prvo januarsko uz Milicu Todorović. U hotelu „Mona“ u novogodišnjoj noći gosti će uživati u nastupu Mirne Radulović i ‘’Vivo benda’’, dok je 1. januara ‘’The Jacks bend’’. U hotelu „Palisad“ 31. decembra i 1. januara nastupa ‘’Luna bend’’. U „Pjević Ivent centru“ gosti dočekuju Novu godinu uz Svetlanu Cecu Ražnatović, dok će 1. januara imati priliku da ovde uživaju uz pesme Tanje Savić i Slobe Radanovića.

Mnogobrojni restorani i kafići u turističkom centru Zlatibora pripremili  su dnevne i večernje žurke. Restorani „Titova vila“, „Miris Dunja“, „Zlatni bor“, „Casa De Vinos“, „Konoba Akustik“, „Ljubiš“, „Koliba kod Milunke“, „Amphora“ imaće, pored raznovrsne gastronomske ponude, i bogat muzički program. U restoranu „L`equipe Montange Zlatibor“ za doček je ‘’Reforma bend’’, dok će gosti biti u prilici da tokom novogodišnjih praznika ovde uživaju i u nastupu Džejle Ramović, Mirze Selimovića i Adila Maksutovića.

Gosti „Grand Irish pub“-a će novogodišnju noć provesti uz Bojana Jevtića, dok u klubu „Vendome“ gostuju Seka Aleksić, Šako Polumenta i Koce bend. Klub „Alibi“ će ugostiti Ivu Bojanić, Đorđa Nestu Arsovića, Višnju Petrović i druge. Ostali kafići i gastro barovi takođe su pripremili muzičke sadržaja kojima gosti mogu upotpuniti boravak na Zlatiboru tokom praznika. Većina objekata će tada, pored dobre muzike, u okviru cene ponuditi i vrhunsko posluženje, od specijaliteta našeg kraja i svetskih jela do biranih pića i poslastica.Slične vesti

Privremen prekid rada gondole

23 Mar 2023, 9:59

Gold gondola neće raditi za putnike od 27. marta do 06. aprila zbog radova na izgradnji upravne zgrade na početnoj stanici…

Novi broj Elektronskih novina

17 Mar 2023, 11:07

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. 


Ovaj broj Elektronskih…

Turističke organizacije Zlatibora i Republike Srpske protokolom ozvaničile saradnju

12 Mar 2023, 11:56

Protokol o saradnji Turističke organizacije Zlatibor sa Turističkom organizacijom Republike Srpske potpisan je 11. marta…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista