Novi režim saobraćaja u pojedinim požarevačkim ulicama
   4 Nov 2020, 13:22    Požarevac    SATTV    Elena Marjanović


Novi režim saobraćaja u pojedinim požarevačkim ulicama

Stupio je na snagu nov način tehničkog regulisanja saobraćaju pojedinim požarevačkim ulicama. Promenu je pratila i prateža saobraćajna signalizacija
Završeni su radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije Deligradskoj, Skopljanskoj i Prilepskoj 27. aprila, Kučevačkoj, Žagubičkoj, Zaječarskoj, Crnotravskoj, Leskovačkoj, 4. jula, Pirotskoj, Cincar Janka Knićaninovoj, Uglješinoj i Sremskoj
 
Nov način tehničkog regulisanja saobraćaja u ulicama: Deligradskoj, Skopljanskoj i Prilepskoj podrazumeva izmenu režima saobraćaja u Deligradskoj ulici, u delu od Svetosavske do Skopljanske, tako što se sadašnji dvosmerni režim menja u jednosmerni sa smerom kretanja od Svetosavske ka Skopljanskoj. u Skopljanskoj ulici, sadašnji dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od Deligradske prema Prilepskoj. U Prilepskoj ulici, u delu od Skopljanske do Kosovske, novi smer kretanja biće od Skopljanske ka Kosovskoj.
Nov način tehničkog regulisanja saobraćaja u ulicama: 27. aprila, Kučevačkoj, Žagubičkoj, Zaječarskoj, Crnotravskoj, Leskovačkoj, 4. jula, Pirotskoj i Cincar Jankovoj podrazumeva sledeće izmene: u ulici Kučevačkoj, dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Ive Marinkovića ka ulici 27. aprila, U Žagubičkoj ulici, dvosmerni režim se menja u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice 27. aprila ka ulici Ive Marinkovića. U Zaječarskoj ulici, dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Vukice Stanković ka ulici 27. aprila. U Crnotravskoj ulici, dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice 27. aprila ka ulici Vukice Stanković.


U Leskovačkoj ulici, sadašnji dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Vukice Stanković ka ulici 27. aprila. U ulici 4. jula, dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice 27. aprila ka ulici Vukice Stanković. U Pirotskoj ulici, sadašnji dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Vukice Stanković ka ulici 27. aprila. U ulici Cincar Janka, dvosmerni režim menja se   u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice 27. aprila ka ulici Vukice Stanković.

 

Nov način tehničkog regulisanja saobraćaja u ulicama: Knićaninovoj, Uglješinoj i Sremskoj podrazumeva sledeće izmene: U Sremskoj ulici, sadašnji dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Knićaninove ka ulici Uglješinoj, u Knićaninovoj ulici, u delu od ulice Jugovićeve do Sremske, dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od od ulice Jugovićeve do Sremske, Izmenu režima saobraćaja u Uglješinoj ulici dvosmerni režim menja se u jednosmerni sa smerom kretanja od ulice Stanoja Glavaša ka ulici Knićaninovoj.

 



Slične vesti

Prvomajska ulica u Kostolcu od petka u funkciji

23 Nov 2023, 13:41

Prvomajska ulica u Gradskoj opštini Kostolac od petka, 24. novembra biće u funkciji za saobraćaj. Radovi na kružnom…

Radovi na putnoj infrastrukturi u Velikom Gradištu

20 Oct 2023, 11:03

U Velikom Gradištu uveliko se radi na poboljšanju infrastrukture. Radove su obišli čelnici opštine.

Kompletna rekonstrukcija ulice Šeste ličke divizije tokom 2023. godine

11 Jan 2023, 13:25

Pored brojnih infrastrukturnih projekata koji su započeti ili završeni tokom 2022. godine, u Požarevcu će u ovoj…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista