NOVI REŽIM RADA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD POŽAREVAC
   21 Mar 2020, 11:50    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


NOVI REŽIM RADA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD POŽAREVAC

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD POŽAREVAC JE ZBOG UVOĐENJA VANREDNOG STANJA ORGANIZOVAO NOV REŽIM RADA.
 
 
Radno vreme u Centru za socijalni rad Požarevac za vreme vanrednog stanja iznosi 40 časova nedeljno i odvija se pet radnih dana u nedelji, od ponedeljkado petka.
Zaposleni u centru će raditi u dve smene u prostorijama sedišta Centra za socijalni radu Požarevcu, ulica Moše Pijade 27, po 8 časova dnevno, sa minimalnim brojem izvršioca i kroz pripravnost i rad po pozivu, kao i kroz rad od kuće i to od 7 do 19,30 časova u prostorijama Centra za socijalni rad Požarevac. Rad od kuće obavlja se radnim danima u trajanju od 8 časova dnevno, u skladu sarešenjem o radu od kuće.
Posle 20 časova radnim danima, i za vreme vikenda i neradnim danima obavlja se samo rad kroz pripravnost i rad po pozivu policije (dežurstvo).
Za  vreme  trajanja  vanrednog stanja Centar će obustaviti neposredni kontakt sa korisnicima, a dalji rad sa njima nastavlja se putem pisane ili elektronske pošte ili telefonskim putem
Takođe, obustavlja se prijem korisnika Centra za dnevni boravak dece i omladineometene u razvoju, a radnici se ra
Zaposlenima koji obavljaju pripravnost i rad po pozivu, odnosno neodložne intervencije radnim danima i za vreme vikenda kretanje van  kućnog prostora i izlazak na ulice posle 20 časova, u vremenu od 20 do 5 časova narednog dana, obavlja se po pozivu i uz asistenciju policije i u saglasnosti sa merama nadležnih organa.
U skladu sa zdravstvenim preporukama, a radi sprečavanja širenja bolesti, imajući u vidu cilj efikasnije zaštite zaštite svih građana, mole se građani da svoje zahteve i ostala pismena akta dostavljaju putem pošte, na adresu: Moše Pijade br.27, nakon čega će u toku postupka biti pozvani telefonskim ili elektronskim putem.
Upravni akti po zahtevima stranaka u vidu rešenja, potvrda, uverenja i sl. podnosiocima zahteva biće dostavljani putem pošte, tj. na kućnu adresu.
Prijem pismenih zahteva preko pošte i telefonskih poziva će obavljati i Kance larijaCentra za socijalni rad Požarevac, u Kostolcu i to u periodu od 9 do 14 časova, a takođe bez neposrednog rada sa korisnicima.
Telefoni i mail adrese dostupni građanima u periodu od 7 do 19,30 časova, radnim danima su: 012/223-681; 531-601; 531-602; faks: 012/224-630, kancelarije u Kostolcu 012/240-100, e-mail: pozarevac.csr   @minrzs.gov.rs    i centarzasocijalniradpo@gmail.comSlične vesti

IZJAVA PREDSEDNIKA ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE POŽAREVAC

23 Mar 2020, 14:07

U Redakciju Sat televizije je predsednik Štaba za vanredne situacije, Bane Spasović dao izjavu o tome kako fukcioniše…

MERE GRADA POŽAREVCA U VANREDNOM STANJU

16 Mar 2020, 14:47

DANAS JE U POŽAREVCU ZASEDAO ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE. NA SASTANKU SA KOG SU PROIZAŠLE ODREĐENE MERE U SKLADU…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSIGURAN KORAK KA ENERGETSKOJ NEZAVISNOSTI…

ELEKTROPRIVREDA SRBIJE POTPISALA JE PRELIMINARNI SPORAZUM O SARADNJI NA ZAVRŠETKU IZGRADNJE…

7 Apr 2020, 12:11

DruštvoVETERINARSKI SPECIJALISTIČKI INSTITUT…

VETERINARSKI SPECIJALISTIČKI INSTITUT POŽAREVAČ OBAVEŠTAVA JAVNOST  DA JE ORGANIZACIONI…

7 Apr 2020, 12:04

DruštvoGrađani mogu uživo da prate izgradnju…

U krugu Vojnomedicinskog centra (VMC) Karaburma u Beogradu u toku je rekonstrukcija postojećeg…

7 Apr 2020, 11:29

Kursna lista