NOVA USLUGA PARKING SERVISA: BEBI PARKING MESTO
   6 Sep 2019, 11:52    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


NOVA USLUGA PARKING SERVISA: BEBI PARKING MESTO

JAVNO PREDUZEĆE PARKING SERVIS POŽAREVAC  NA ZAHTEV PREDŠKOLSKE USTANOVE LJUBICA VREBALOV UVODI NAPLATU PARKIRANJA U NEMANJINOJ ULICI ISPRED VRTIĆA PČELICA KAO I NOVO PARKING MESTO ZA RODITELJE SA BEBAMA DO GODINU DANA KOJE SE NEĆE NAPLAĆIVATI


 Javno preduzeće Parking servis od ponedeljka 9. Septembra uvodi zonsko parkiranje u Nemanjinoj ulici ispred vrtića Pčelica. Na zahtev predškolske ustanove Ljubica Vrebalov da se na neki način reši dugogodišnji problem koji imaju  roditelji sa parkiranjem  koji dovode decu u vrtić   biće rešen ograničenim parkiranjem u prvoj, tj crvenoj parking zoni.

"Iz predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ su se obratili nama jer roditelji koji dovode decu u vrtić imaju problem sa parkiranjem. Ova lokacija je rešenjem o utvrđenim javnim parkiralištima uvedena u prvu zonu naplate i od ponedeljka 9. septembra počeće naplata parkiranja“, istakla je Papović.Ona je pojasnila da je za roditelje koji dovode decu u vrtić bitno da za prvi započeti sat parkiranja postoji tolerancija od 15 minuta, tako da neće morati da plaćaju parking dok ostavljaju decu, a obzirom da će ova lokacija biti u sistemu naplate i samim tim će biti povećana frekvencija vozila oni će uvek moći da nađu slobodno parking mesto.

Posebna novina koju uvodi javno preduzeće Parking servis kao društveno odgovorno preduzeće jesu nova parking mesta tzv Bebi parking mesta  za roditelje sa bebama do godinu dana za sada na dve loakcije u gradu. Ispred vrtića „Pčelica“ i u ulici Jovana Šerbanovića, ispred Dečijeg dispanzera gde je rezervisano dva bebi parking mesta.

Ova usluga će biti besplatna za pomenute korisnike.Zahtev za dobijanje kartice i nalepnice za bebi parking mesto  podnosi se u upravi JKP „Parking servis“. Potrebno je doneti ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i izvod iz matične knjige rodjenih deteta. Kada roditelj dobije nalepnicu u obavezi je da je stavi na vidno mesto u automobilu kako bi konrolori Parking servisa imali uvid prilikom kontrole parkiranih vozila.Slične vesti

NOVA PARKING MESTA U ŠUMADIJSKOJ ULICI

9 Dec 2019, 14:13

NA UGLU ŠUMADIJSKE I VARDARSKE ULICE  ZAVRŠENO JE UREĐENJE TROTOARA I UREĐENJE NOVIH  PARKING MESTA…

PODELJENE PONOVO BEBI KARTICE

6 Dec 2019, 14:01

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA RODITELJA BEBI PARKING KARTICE SU I DANAS DELJENE U DEČIJEM DISPANZERU DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC.

BROJAČI PARKING MESTA NA NOVOM KRUŽNOM TOKU

3 Dec 2019, 10:47

JKP "Parking servis " Požarevac je prošle godine pokrenulo projekat Brojača slobodnih parking mesta za…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar…

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana…

16 Dec 2019, 12:39

DruštvoPOZIV ZA UČESĆE U JAVNOJ RASPRAVI

Gradsko veće Grada Požarevca poziva sve građane, udruženja, stručnu i ostalu javnosti i sve…

16 Dec 2019, 12:33

DruštvoOBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA…

OBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA POŽAREVAC

16 Dec 2019, 10:46

Kursna lista