NAGRADE ZA NAJMAŠTOVITIJI DEKOR I PRVU BEBU ROĐENU U OVOJ GODINI
   19 Jan 2019, 23:02    Veliko Gradište    SatTv    Ljubiša Nastasijević


NAGRADE ZA NAJMAŠTOVITIJI DEKOR I PRVU BEBU ROĐENU U OVOJ GODINI

Uz čestitke nagrađenima, predsednik opštine  Veliko Gradište Dragan Milić  je rekao  da opština ima ambiciju da razvija turizam i produži turističku sezonu.Raznovrsnom  I bogatom turističkom ponudom  želimo da postanemo značajna turistička destinacija na Dunavu I Srbiji I zato nam je turizam jedan  od prioriteta našeg daljeg razvoja.

            -Raduje nas što su to mladi ljudi, što razmišljaju o svom gradu i zahvalan sam što ste uložili toliko truda.Razmišljamo da organizujemo doček naredne Nove godine na trgu, kako bi doveli veći broj turista i ugostiteljima obezbedili više posla u zimskom periodu.Prošle godine imali smo posetu od strane pedesetak rumuna I veći broj slovenaca,što pokazuje da smo interesatna sredina.Pripremili smo skromne poklone kao znak pažnje,ali  ono što ste uradili zaslužuje mnogo više,rekao je Dragan Milić.

         Dobitnicima je na učešću u akciji koja se sprovodi treću godinu, zahvalila i direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište, Dajana Stojanović. Ona je izrazila očekivanja da će se narednih godina broj učesnika povećati poput letnje akcije za izbor najlepše uređenog balkona i bašte koja traje već dugi niz godina.

        Za najlepše ukrašenu proglašena je  kuća vlasnika Živorada  Dragucanovića  iz Kumana, svoj balkon najuspešnije je dekorisala Sara Vasić iz Velikog Gradišta a specijalna nagrada za kuću sa najviše ukrasnih detalja u opštini pripala je Nebojši Drikiću iz Topolovnika.




Ove godine najlepši izlog grada imala je “Pekara Ema”, najautentičnije osmišljena dekoracija bila je iscrtana na Pivnici N i D, a najoriginalniji pristup novogodišnje dekoracije sa modernim ukrasnim detaljima imala je radnja Foto Mix.


Pored pobednika novogodišnje akcije predsednik Milić je u svom kabinetu primio I prvu novorođenu bebu dečaka Vukašina Jovanovića I njegove roditelje Danijelu I Kristijana I uručio im je I poklon paket opremu za bebu I zlatnik.

          -Danas imamo još jednog gosta, najdražeg, rođen je jedan momak, Vukašin Jovanović. Želim mu da bude srećan, živ i zdrav, a roditeljima čestitam jer su dobili najlepši poklon, pogotovo za Božić.“, rekao je predsednik. Milić I  dodao da im sleduje  još i novčana pomoć  za prvo dete  i nezaposlenu majku, dečje sedište za automobil i  karte za besplatan parking koje opština dodeljuje roditeljima novorođenih Gradištanaca.

          Mladi bračni par Kristijan I Danijela  koji su imali  prvu prinovu u ovoj godini zahvalni su opštini Veliko Gradište na ovoj pomoći I obećavaju da će biti još novih prinova.
           -Mnogo je lepo I srećna sam što sam dobila dečaka koji na svet došao baš na Božić.Zahvaljujem se opštini Veliko Gradište što brine o mladim bračnim parovima I što nam je urućila ovaj poklon koji za nas roditelje I za našeg sina Vukašina znači mnogo. U našem budućem bračnom životu planirali smo još prinova,naglasila je majka Danijela Jovanović iz Velikog Gradišta.


            Opština Veliko Gradište u cilju zaustavljanja pada nataliteta nastavlja sa praksom dodele jednokratne novčane pomoći za roditelje novorođenih beba,na osnovu Odluke o proširenim pravima iz socijalne zaštite građana
 
Lj.Nastasijević



Slične vesti

Openhajmer opravdao očekivanja, sedam Oskara za "uništitelja svetova"

11 Mar 2024, 9:53

„Openhajmer“ je najbolji film 96. dodele Oskara. Od 13 nominacija film o ocu atomske bombe osvojio je sedam, uključujući…

Dobitnica prestižne nagrade iz medicine dr Anđelković: Veliki uspeh za našu zemlju, ostajem u Kosovskoj Mitrovici

9 Mar 2024, 10:06

Farmaceut Milena Anđelković iz Kosovske Mitrovice dobitnica je prestižne International Medis Awards for Medical Research…

Nagrada Miloš Crnjanski za Jovanu Dišić

10 Feb 2024, 11:51

Plaketa, medaljon sa likom Miloša Crnjanskog i novčana nagrada za roman vakum autora Jovane dišič 

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista