Nacrt strategije razvoja predškolskog vaspitanja u opštini Kučevo
   21 Nov 2020, 16:31    Kučevo    e Kučevo.rs    Ljubiša Nastasijević


Nacrt strategije razvoja predškolskog vaspitanja u opštini Kučevo

Opština Kučevo i Predškolska ustanova „Lane“ Kučevo, uputili su Javni poziv svim zainteresovanim građanima kao i stručnoj  javnosti da se upoznaju sa tekstom Nacrta Strategije razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja opštine Kučevo za period  2020- 2025.god.,da daju svoje komentare, sugestije i predloge i učestvuju u onlajn javnoj raspravi koja će biti organizovana u utorak 24-og ovog meseca u vremenu od 10 do 12.časova.
 
Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju na teritorije opštine Kučevo i Republike Srbije, javna rasprava će biti održana putem onlajn sredstava komunikacije, odnosno  na broj mobilnog telefona (063-177-76-51) dana 24. 11. 2020.godine u vremenu  od 10 do 14 časova.
 
Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Predškolskoj ustanovi „Lane“ Kučevo putem elektronske pošte na e- mail adresu: vrticlane@gmail.com.
 
Stoga, ova strategija je prvi korak ka ostvarenju jednog pravednijeg sistema kroz koji će se naša deca razvijati i odrastati na način što ćemo im pružiti jednake šanse i mogućnosti. Posebno treba napomenuti da opština Kučevo podjednako vodi računa o svim kategorijama dece i njihovim različitim potrebama, sa akcentom na pružanju podrške porodicama sa troje i više dece kojima opština finansira boravak u vrtiću.

Izradom ove Strategije predškolskog vaspitanja i obrazovanja za period od 2020. do 2025.godine i realizacijom istog šaljemo jasnu poruku građanima,da planiranim merama želimo da povećamo obuhvat dece sistemom Predškolskog vaspitanja I obrazovanja  i našim najmlađim sugrađanima omogućimo kvalitetno odrastanje uz angažovanje svih relevantnih faktora i institucija,kažu u opštini Kučevo.
                          Slične vesti

Potpisan memorandum za kvalitenije obrazovanje

22 Oct 2020, 13:17

: U  okviru projekta „Partnerstvo za pravedno kvalitetno obrazovanje“ potpisan je Memorandum o saradnji…

Šarčević: Obrazovni sistem spreman za svaku opciju

21 Aug 2020, 10:09

Ostalo je još desetak dana do 1. septembra, početka nove školske godine. Verovatno najneobičniji početak školske godine…

Kakva će biti nastava na fakultetima - tri scenarija za oktobar

11 Aug 2020, 10:48

Postoje tri scenarija kako će izgledati nastava na univerzitetima ove godine. Prvi je klasična nastava kao što je do sada…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista