MUP RASPISAO KONKURS ZA UPIS NOVIH POLAZNIKA ZA BRANIČEVSKI OKRUG
   27 May 2020, 12:05    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


MUP RASPISAO KONKURS ZA UPIS NOVIH POLAZNIKA ZA BRANIČEVSKI OKRUG

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA RASPISALO JE KONKURS ZA UPIS 1.060 POLAZNIKA U CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU U SREMSKOJ KAMENICI A U U OKVIRU KONKURSA JEDAN BROJ POLAZNIKA PLANIRAN JE ZA POTREBE POLICIJSKIH ISPOSTAVA U POŽAREVCU, PETROVCU NA MLAVI I VELIKOM GRADIŠTU. DETALJE KONKURSA POGLEDAJTE U PRILOGU. ZAINTERESOVANI SVOJE PRIJAVE MOGU DOSTAVITI DO 5 JUNA TEKUĆE GODINEU okviru konkursa koje je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova za područje policijske uprave u Požarevcu konkurs je raspisan za 5 polaznika za radno mesto policajca za potrebe policijskih ispostava Požarevac, Veliko Gradište i Petrovac na Mlavi, 13 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe saobraćajne policijske ispostave Požarevac i 5 polaznika za radno mesto graničnog policajca za potrebe stanice granične policije Veliko Gradište.
Rukovodilac grupe za ljudkse resurse Policijske Uprave  Požarevac, Zorica Dačić predstavila je detalje konkursa i pozvala sve zainteresovane da svoje prijave podnesu najkasnije do 5.juna tekuće godine i da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će se 510 stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 na radnom mestu saobraćajni policajac i 300 na radnom mestu granični policajac. 

Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti do 5. juna 2020. godine i imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.  

Za područje Policijske uprave u Požarevcu konkurs je raspisan za 5 polaznika za radno mesto policajca za potrebe policijskih ispostava Požarevac, Veliko Gradište i Petrovac na Mlavi, 13 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe Saobraćajne policijske ispostave Požarevac i 5 polaznika za radno mesto graničnog policajca za potrebe Stanice granične policije Veliko Gradište.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, najmanje jednu godinu neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs i prijavljeno prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju se raspisuje konkurs.

Kandidat mora imati završenu srednju školu u četvorogodišnjem trajanju, ili završene osnovne strukovne, odnosno, osnovne akademske studije Kriminalističko- policijskog univerziteta (KPU). Ne može imati manje od 18, a više od 24 godine starosti do dana zaključenja konkursa, odnosno, da nema više od 27 godina starosti ako je reč o kandidatima koji su svršeni studenti KPU.

Pravo učešća imaju osobe za koje ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji i koje ispunjavaju kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti za zasnivanje radnog odnosa u MUP-u na radnom mestu u statusu ovlašćenih službenih lica. Takođe, kandidat mora da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom "B" kategorije.

Prijava na konkurs sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Uslovi konkursa mogu se naći i na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku .


 Slične vesti

KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG 47 GRAMA DROGE

3 Jul 2020, 10:47

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv…

Od početka godine na Gradini zaplenjeno 1,2 miliona neprijavljenih evra

3 Jun 2020, 13:38

Od početka godina srpski carinici zaplenili su više od 1.200.000 evra koje su krijumčari pokušali da prenesu…

U POŽAREVCU UHAPŠEN ZBOG NARKOTIKA

28 May 2020, 14:10

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I. M. (1981) iz ovog grada, zbog postojanja osnova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSUZBIJANJE LARVI KOMARACA U ČETVRTAK…

Informativna slučba grada Požarevca obaveštava da će u četvrtak i petak 9. i 10. jula,…

4 Jul 2020, 16:55

ZdravljeVučić: Da sam bio tu, ranije bih…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je situacija u Novom Pazaru bolja nego juče, da…

4 Jul 2020, 13:09

DruštvoŠta treba da znaju turisti koji…

Posle Grčke do koje se i dalje može zaobilaznim putem, od sutra turisti kreću čarter letovima…

4 Jul 2020, 13:04

Kursna lista