MIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI
   19 Apr 2019, 14:44        Sat Tv    Maja Stepanović


MIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA JUGOSLOVENSKE LEVICE, MIRJANA MARKOVIĆ, PREMINULA JE U 77. GODINI I KREMIRANA JE U MOSKVI.

Mirjana Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, kremirana je u Moskvi, objavila je BK televizija.
Kremacija posmrtnih ostataka Mirjane Marković obavljena je 18. APRILA u 11 sati u dvorani za pogrebne ceremonije bolnice Federalne službe bezbednosti, gde je pre pet dana i preminula.

U najužem krugu prijatelja, sa kojima su bili u stalnom kontaktu u Moskvi, Marko Milošević  se oprostio od majke, a ispraćaju su prisustvovali i Sergej Baburin, bivši zamenik predsednika ruske Državne dume.

Sahrana Mire Marković je u subotu u 15 časova. Nakon polaganja urne ispod lipe u dvorištu u kojem počiva i njen suprug,  sveštenstvo SPC Eparhije braničevske će služiti opelo, koje po ovlaščenju članova porodice organizuje Vojislav Šešelj. Na sahrani neće biti prisutni kćerka i sin, najbliži potomci Mirjane Marković.

Mira Marković je preminula u nedelju u 77. godini u Moskvi usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije.
 Slične vesti

Poslanici o izveštaju o KiM, ali i o aktuelnim dešavanjima

28 May 2019, 12:29

Delegacija Narodne skupštine, sa šefom delegacije potpredsednikom Skupštine Veroljubom Arsićem na čelu, sastala se u Pekingu…

Održiva urbanizacija ključ za održivi razvoj

23 May 2019, 13:07

Ujedinjene nacije procenjuju da će do 2025. godine čak 70 odsto stanovništva živeti u gradovima, a ministar za inovacije…

World Minds u Beogradu, govore i Vučić i Brnabić

23 May 2019, 12:59

Vodeći svetski inovatori, naučnici, biznis lideri i umetnici, koji na inspirativan način predstavljaju ideje novog doba,…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZabavaALASKE VEČERI UZ RIBLJU ČORBU…

U Velikom Gradištu narednog vikenda,od petka do subote,održavaju se 54 ,,Alalske večeri’’…

17 Jul 2019, 21:53

PoljoprivredaTRENUTNA OTKUPNA CENA PŠENICE…

NA SASTANKU ŽITO ZAJEDNICE  SRBIJE DOGOVORENA JA VEĆA OTKUPNA CENA PŠENICE KOJA…

17 Jul 2019, 14:59

DruštvoRADNICI FIJATA U KRAGUJEVCU NA…

U kompaniji "Fijat Krajsler automobili" (FCA) u Kragujevcu sinoć je privremeno prekinuta…

17 Jul 2019, 14:01

Kursna lista