MALI HRABRIŠA U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA
   20 Dec 2019, 13:30    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


MALI HRABRIŠA U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA

SPORTSKI SAVEZ GRADA POŽAREVCA U SARADNJI SA SPORTSKO REKREATIVNOM ASOCIJACIJOM ORGANIZUJE SPORTSKO-REKREATIVNI FESTIVAL„MALI HRABRIŠA“ U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA 2019.GODINE

MALI HRABRIŠA je nacionalni program Asocijacije Sport za sve Srbije koji je od ove godine pokrenut sa idejom da zajednicu borilačkih sportova i veština, kao jednu od najmasovnijih sa populacijom vežbača koju obuhvata, usmeri ka pravilnom stručnom radu sa decom organizacijom stručnih predavanja – tribina i takmičenja festivalskog karaktera širom Srbije.

MALOG HRABRIŠU krasi vrhunska organizacija, discipline brižljivo kreirane prema razvojnim potrebama i mogućnostima svakog učesnika, vredne nagrade i konstantna podrška svakom detetu.

Naš moto je „sport za sve“ i u skladu sa tom na festivalu svaki učesnik ima podjednak tretman bez obzira na predispozicije, talenat ili takmičarski potencijal.

Tokom svečanog otvaranja biće priređen veoma zanimljiv, sportsko - zabavni program sa brojnim animacijama i nagradama za učesnike i posetioce.
Sa ponosom Vam predstavljamo promotera požarevačkog festivala, proslavljenu karate šampionku, Tanju Petrović koja će se tokom održavanja programa družiti sa decom, dajući im korisne savete uz nezaobilazno slikanje.

Izuzetno bogat program aktivnosti koji počinje stručnom tribinom interaktivnog tipa na temu: Vrhunski sport – Istina i zablude, harizmatična promoterka, atraktivne takmičarske discipline, fantastičan dekor uz vredne nagrade i vrhunsku organizaciju, čine valjan razlog da svojim članovima omogućite sjajno iskustvo i nezaboravan doživljaj.

Naš cilj je da svakom vežbaču bez obzira na predispozicije, potencijal i lični talenat omogućimo da se takmiči, druži i motiviše kako bi nam ostao u sportu, srećan i zadovoljan bez potrebe da se poredi sa drugima već da svoj napredak meri ličnim angažmanom.Slične vesti

ATLETSKI KLUB POŽAREVAC DOBIO PROSTORIJU I OPREMU ZA VEŽBANJE

3 Feb 2020, 12:43

ATLETKSI KLUB POŽAREVAC JE UZ POMOĆ SPORTSKOG SAVEZA POŽAREVAC I LOKALNE SAMOUPRAVE GRADA POŽAREVCA DOBIO NA KORIŠĆINJE…

OPŠTINA VELIKO GRADIŠTE IZ BUDŽETA FINANSIRA SPORTSKE KLUBOVE

22 Jan 2020, 13:13

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, potpisao je ugovore za finansiranje programa iz oblasti…

RODITELJI I DECA NA UTAKMICI KK PARTIZANA PROTIV KK CIBONE

17 Dec 2019, 13:35

U ORGANIZACIJI SPORTSKOG UDRUŽENJA NAVIJAČA PARTIZAN 012  U NEDELJU 15. DECEMBRA PREKO 60 NAVIJAČA PARTIZANA IZ BRANIČEVA,…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDONIRANA MEDICINSKA I ZAŠTITNA…

OD ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA POŽAREVCA OPŠTA BOLNICA POŽAREVAC DOBILA…

8 Apr 2020, 15:12

DruštvoUNITED GROUP DONIRA SRBIJI MILION…

United Grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, u duhu solidarnosti zbog borbe sa virusom…

8 Apr 2020, 13:51

DruštvoU opštini Kučevo nema zaraženih…

U opstini Kučevo nema zaraženih Covidom 19, a mere koje je uvela Vlada Republke Srbije se…

8 Apr 2020, 13:44

Kursna lista