MALI HRABRIŠA U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA
   20 Dec 2019, 13:30    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


MALI HRABRIŠA U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA

SPORTSKI SAVEZ GRADA POŽAREVCA U SARADNJI SA SPORTSKO REKREATIVNOM ASOCIJACIJOM ORGANIZUJE SPORTSKO-REKREATIVNI FESTIVAL„MALI HRABRIŠA“ U SPORTSKOM CENTRU U POŽAREVCU U NEDELJU 22.DECEMBRA 2019.GODINE

MALI HRABRIŠA je nacionalni program Asocijacije Sport za sve Srbije koji je od ove godine pokrenut sa idejom da zajednicu borilačkih sportova i veština, kao jednu od najmasovnijih sa populacijom vežbača koju obuhvata, usmeri ka pravilnom stručnom radu sa decom organizacijom stručnih predavanja – tribina i takmičenja festivalskog karaktera širom Srbije.

MALOG HRABRIŠU krasi vrhunska organizacija, discipline brižljivo kreirane prema razvojnim potrebama i mogućnostima svakog učesnika, vredne nagrade i konstantna podrška svakom detetu.

Naš moto je „sport za sve“ i u skladu sa tom na festivalu svaki učesnik ima podjednak tretman bez obzira na predispozicije, talenat ili takmičarski potencijal.

Tokom svečanog otvaranja biće priređen veoma zanimljiv, sportsko - zabavni program sa brojnim animacijama i nagradama za učesnike i posetioce.
Sa ponosom Vam predstavljamo promotera požarevačkog festivala, proslavljenu karate šampionku, Tanju Petrović koja će se tokom održavanja programa družiti sa decom, dajući im korisne savete uz nezaobilazno slikanje.

Izuzetno bogat program aktivnosti koji počinje stručnom tribinom interaktivnog tipa na temu: Vrhunski sport – Istina i zablude, harizmatična promoterka, atraktivne takmičarske discipline, fantastičan dekor uz vredne nagrade i vrhunsku organizaciju, čine valjan razlog da svojim članovima omogućite sjajno iskustvo i nezaboravan doživljaj.

Naš cilj je da svakom vežbaču bez obzira na predispozicije, potencijal i lični talenat omogućimo da se takmiči, druži i motiviše kako bi nam ostao u sportu, srećan i zadovoljan bez potrebe da se poredi sa drugima već da svoj napredak meri ličnim angažmanom.Slične vesti

PREDSTAVNICI SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE POSETILI SPORTSKI SAVEZ VELIKO GRADIŠTE

3 Jul 2020, 13:37

Sport, turizam i umetnost su grane koje krase opštinu Veliko Gradište, mesto koje je u okviru aktivnosti Sportskog saveza…

OD PONEDELJKA POŽAREVAČKE FUDBALERKE KREĆU NA PRIPREME

18 Jun 2020, 12:03

PRIPREME  ŽENSKOG FUDBALSKOG  KLUBA  POŽAREVAC  ZA PRVENSTVO ZA TAKMIČARSKU 2020/2021 SEZONUPOČINJU…

ODRŽANA PANEL DISKUSIJA PROMENE U PRAVILNICIMA SPORTSKIH ORGANIZACIJA

4 Jun 2020, 12:58

U GRADSKOJ UPRAVI GRADA POŽAREVCA ODRŽANA JE PANEL DISKUSIJA SA TEMOM PROMENE U PRAVILNICIMA SPORTSKIH ORGANIZACIJA. DISKUSIJI…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoJKP KOMUNALNE SLUŽBE PONOVO DEZINFIKUJU…

JKP KOMUNALNE SLUŽBE POŽAREVAC ZBOG POGORŠANJA EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE PONOVO…

9 Jul 2020, 11:49

ZdravljeU POŽAREVAČKOJ KOVID BOLNICI HOSPITALIZOVANO…

U KOVID DELU POŽAREVAČKE BOLNICE TRENUTNO JE 117 PACIJENATA., KOD 51 JE POTVRĐEN VIRUS.…

9 Jul 2020, 11:44

Vremenska prognozaPROGNOZA za PETAK, 10. Jul 2020.

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak iznad…

9 Jul 2020, 11:38

Kursna lista