LIDER PLUS VAŠ PARTNER U OSIGURANJU
   8 Feb 2017, 15:32    Požarevac    Sat Tv    Tatijana Spasojević


LIDER PLUS VAŠ PARTNER U OSIGURANJU

Agencija "LIDER PLUS" osnovana je 2007. godine. U Požarevcu. Od prvog dana osnivanja bavi se poslovima zastupanja i poredovanja u osiguranju.Zadatak i cilj agencije je da klijente spoji sa štedno-osiguravajućim kućama i ponudi im programe shodno potrebama klijenata i njihovim mogućnostima.
Obaveza agencije je da zastupa klijenta za slučaj nastanka osiguranog slučaja kao i finansijsko savetovanje svojih klijenata i svojih zaposlenih.Zastupnici u agenciji su ljudi koji su uvek spremni da Vam u  Vašim domovima ili u prostorijama agencije daju informacije u vezi programa koje nude eminentne osiguravajuće kuće.

Ove godine Lider Plus slavi svoj značajni jubilej , a Ivan Štofhanj , direktor agencije nam je izmedju ostalog I istakao najvažniju misiju agencije i predstojeći dogadjaj.


Preko agencije "LIDER PLUS" možete ugovoriti programe životnog osiguranja i to: osiguravanje dece - za školovanje, osiguranje imovine, osiguranje vozila, kolektivno osiguranje radnika, osiguranje preduzetnika, dopunsko zdravstveno osiguranje, osiguranje od profesionalne odgovornosti,  osiguranje domaćinstva, putno i zdravstveno osiguranje.
 
Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor životnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! Postoji više vrsta životnih osiguranja, ali kako ćete znati koje Vama najviše odgovara?  U saradnji sa našim timom mi ćemo Vam poslati ponudu koja odgovara upravo Vašim željama i Vašim mogućnostima!

Mislite unapred i spremno dočekajte svaku životnu situaciju!  Učinimo nešto dobro za sebe dok smo zdravi, dok imamo hiljadu želja! Mi vidimo dalje I delujemo odmah! LIDER PLUS

 



Slične vesti

Mali za RTS: Finansije su nam stabilne, inflacija pada - u maju tri plus-minus 1,5 odsto

28 Mar 2024, 9:22

Delegacija Međunarodnog monetarnog fonda ocenila je sve aspekte srpske ekonomske politike, kao dobre i veoma uspešne…

Vučić sa predstavnicima MMF-a o projektu "Skok u budućnost - Srbija 2027"

25 Mar 2024, 12:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima MMF-a na čelu sa šefom misije u Srbiji Donalom Mekgetigenom.…

Agencija Fič potvrdila kreditni rejting Srbije

10 Feb 2024, 10:24

Rejting agencija Fič potvrdila je kreditni rejting Srbije na nivou BB+, što je na korak do investicionog rejtinga,…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista