LIDER PLUS VAŠ PARTNER U OSIGURANJU
   8 Feb 2017, 15:32    Požarevac    Sat Tv    Tatijana Spasojević


LIDER PLUS VAŠ PARTNER U OSIGURANJU

Agencija "LIDER PLUS" osnovana je 2007. godine. U Požarevcu. Od prvog dana osnivanja bavi se poslovima zastupanja i poredovanja u osiguranju.Zadatak i cilj agencije je da klijente spoji sa štedno-osiguravajućim kućama i ponudi im programe shodno potrebama klijenata i njihovim mogućnostima.
Obaveza agencije je da zastupa klijenta za slučaj nastanka osiguranog slučaja kao i finansijsko savetovanje svojih klijenata i svojih zaposlenih.Zastupnici u agenciji su ljudi koji su uvek spremni da Vam u  Vašim domovima ili u prostorijama agencije daju informacije u vezi programa koje nude eminentne osiguravajuće kuće.

Ove godine Lider Plus slavi svoj značajni jubilej , a Ivan Štofhanj , direktor agencije nam je izmedju ostalog I istakao najvažniju misiju agencije i predstojeći dogadjaj.


Preko agencije "LIDER PLUS" možete ugovoriti programe životnog osiguranja i to: osiguravanje dece - za školovanje, osiguranje imovine, osiguranje vozila, kolektivno osiguranje radnika, osiguranje preduzetnika, dopunsko zdravstveno osiguranje, osiguranje od profesionalne odgovornosti,  osiguranje domaćinstva, putno i zdravstveno osiguranje.
 
Životno osiguranje, fantastičan finansijski proizvod, jedno je od najatraktivnijih ulaganja u svetu danas. U sebi sadrži dva vrlo bitna i za život svakog pojedinca značajna elementa: štednju i sigurnost. Štedeći na vreme u ranijim godinama čovek sebi obezbeđuje bezbrižnije kasnije godina života. Ulaganje u životno osiguranje pruža osećaj nezavisnosti i sigurnosti, kako za pojedinca tako i za čitavu porodicu.

Izbor životnog osiguranja odluka je mudrih i odgovornih ljudi! Postoji više vrsta životnih osiguranja, ali kako ćete znati koje Vama najviše odgovara?  U saradnji sa našim timom mi ćemo Vam poslati ponudu koja odgovara upravo Vašim željama i Vašim mogućnostima!

Mislite unapred i spremno dočekajte svaku životnu situaciju!  Učinimo nešto dobro za sebe dok smo zdravi, dok imamo hiljadu želja! Mi vidimo dalje I delujemo odmah! LIDER PLUS

 Slične vesti

Počinju pregovori sa MMF-om o aranžmanu

22 Oct 2022, 9:46

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) dolazi u Beograd, da bi sa predstavnicima Vlade Srbije razgovarali o budućim…

Fiskalni savet predlaže Vladi reformu poreske politike u cilju zaštite najugroženijih

13 Oct 2022, 11:37

Fiskalni savet sugeriše Vladi Srbije da kroz predlog budžeta za 2023. godinu sprovede i reformu poreske politike,…

Fiskalni savet: Povećati socijalna davanja, potrebna poreska reforma

29 Sep 2022, 12:42

U Predlogu mera socijalne i poreske politike za smanjivanje nejednakosti Fiskalnog saveta navodi se da postoje mogućnosti…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA ZA UTORAK, 31. Januar…

SRBIJA: U utorak sa slabim mrazem ujutru i pretežno oblačno sa…

30 Jan 2023, 12:40

DruštvoRazvoj seoskog turizma u opštini…

Turizam je svakako ona privredna grana od koje građani opštine Kučevo mogu očekivati…

30 Jan 2023, 12:24

HronikaVozio traktor sa upravljao sa…

utrašnjih poslova u Požarevcu, proteklog vikenda, isključili su iz saobraćaja šestoricu…

30 Jan 2023, 11:24

Kursna lista