LETNJI FUDBALSKI  KAMP SELTA U VELIKOM GRADIŠTU
   30 May 2017, 9:16    Veliko Gradište    Opština Veliko Gradište    Ljubiša Nastasijević


LETNJI FUDBALSKI KAMP SELTA U VELIKOM GRADIŠTU

Saradnja opštine Veliko Gradište i FK VGSK sa Fondacijom “Selta“ iz Viga iz Špabije, koja je započela početkom ove godine, nastavila se ovog meseca  posetom predsednika opštine, Dragana Milića, sedištu ove Fondacije u Španiji gde je, sa presednikom Karlosom Mourinjom, svečano potpisan  ugovor za Letnji fudbalski kamp.

           Na konferenciji za medije, održanoj 16. maja, povodom potpisivanja ugovora, Dragan Milić je istakao značaj ove saradnje za opštinu Veliko Gradište i svu decu koja se bave fudbalom izrazivši nadu da je to tek početak uspešne realizacije programa. Najavljeno je da će se Prvi letnji fudbalski kamp Selte iz Viga u Velikom Gradištu održati u periodu od 8. do 16. jula 2017. godine, za učesnike od 9 do 15 godina.


           Direktor Selta fondacije, Herman Arteta, dodao je da će Selta nastaviti sa razvijanjem ovih aktivnosti, sa svojim trenerima, u cilju dalje međunarodne promocije rada Fondacije.Kamp ima za cilj da promoviše bavljenje sportom među mladima, a realizovaće ga osoblje Selte zaduženo za programe i pravilan razvoj sportskih i obrazovnih aktivnosti, uz učešće opštine Veliko Gradište i Fudbalskog kluba VGSK.

         Selta će učesnicima Kampa staviti na raspolaganje svoje trenere i obezbediti sportsku opremu. Puna cena učešća na letnjem kampu iznosi 200 evra bez smeštaja i ishrane (koji će biti ponuđeni od strane koordinatora kampa) dok će za učešće dva brata i članova višečlane porodice cena letnjeg kampa biti 150€ po učesniku, a za učesnike Prvog fudbalskog zimskog kampa Selte u Velikom Gradištu cena će iznositi 100€ po učesniku. Organizatori su omogućili i plaćanje u dve mesečne rate, kako bi Kamp bio što dostupniji mladim fudbalerima.


           Tokom četvorodnevnog boravka, predsednik opštine Dragan Milić  i član UO FK VGSK, Vladimir Štrbac, posetili su Balaidos stadion i Seltine škole fudbala A Madroa U Vigu, a trećeg dana posete sa domaćinima su prisustvovali utakmici Selta - Real Madrid koja se igrala u glavnom gradu Španije. 
 
 Lj.Nastasijević
Izvor:Opština VG



Slične vesti

Lopte za klubove u Braničevskoj okružnoj ligi

7 Mar 2024, 10:28

Fudbalski savez regiona Zapadna Srbija obezbedio je po pet oficijelnih fudbalskih lopti saveza za klubove iz Braničevske…

Potpisan ugovor o saradnji između FK "Tron" i FK "Partizan"

6 Mar 2024, 11:15

Fudbalski klub i škola fudbala „Tron“ iz Požarevca i Fudbalski klub „Partizan“ potpisali…

Prijateljska utakmica kadeta Mladog radnikai i kineskog Dongjun Sports

17 Jan 2024, 13:53

Na terenu trenažnog centra „Velibor Vasović“ Požarevac, odigrana je prijateljska utakmica između kadeta Mladog…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista