KONKURS ZA PRIJEM POLICAJACA U POŽAREVCU, VELIKOM GRADIŠTU I PETROVCU NA MLAVI
   23 May 2020, 13:07    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


KONKURS ZA PRIJEM POLICAJACA U POŽAREVCU, VELIKOM GRADIŠTU I PETROVCU NA MLAVI

U OKVIRU KONKURSA KOJE JE RASPISALO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA ZA PODRUČJE POLICIJSKE UPRAVE U POŽAREVCU KONKURS JE RASPISAN ZA 5 POLAZNIKA ZA RADNO MESTO POLICAJCA ZA POTREBE POLICIJSKIH ISPOSTAVA POŽAREVAC, VELIKO GRADIŠTE I PETROVAC NA MLAVI, 13 POLAZNIKA ZA RADNO MESTO SAOBRAĆAJNOG POLICAJCA ZA POTREBE SAOBRAĆAJNE POLICIJSKE ISPOSTAVE POŽAREVAC I 5 POLAZNIKA ZA RADNO MESTO GRANIČNOG POLICAJCA ZA POTREBE STANICE GRANIČNE POLICIJE VELIKO GRADIŠTE.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1.060 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od kojih će se 510 stručno osposobljavati za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 250 na radnom mestu saobraćajni policajac i 300 na radnom mestu granični policajac. 
Zainteresovani se na konkurs mogu prijaviti do 5. juna 2020. godine i imaju mogućnost da se prilikom prijave izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.  
Za područje Policijske uprave u Požarevcu konkurs je raspisan za 5 polaznika za radno mesto policajca za potrebe policijskih ispostava Požarevac, Veliko Gradište i Petrovac na Mlavi, 13 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za potrebe Saobraćajne policijske ispostave Požarevac i 5 polaznika za radno mesto graničnog policajca za potrebe Stanice granične policije Veliko Gradište.
Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije, koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije, najmanje jednu godinu neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs i prijavljeno prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju se raspisuje konkurs.
Kandidat mora imati završenu srednju školu u četvorogodišnjem trajanju, ili završene osnovne strukovne, odnosno, osnovne akademske studije Kriminalističko- policijskog univerziteta (KPU). Ne može imati manje od 18, a više od 24 godine starosti do dana zaključenja konkursa, odnosno, da nema više od 27 godina starosti ako je reč o kandidatima koji su svršeni studenti KPU.
Pravo učešća imaju osobe za koje ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji i koje ispunjavaju kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti za zasnivanje radnog odnosa u MUP-u na radnom mestu u statusu ovlašćenih službenih lica. Takođe, kandidat mora da poseduje važeću nacionalnu vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom "B" kategorije.
Prijava na konkurs sa dokumentacijom, podnosi se policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata. Uslovi konkursa mogu se naći i na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku .Slične vesti

MUP Srbije objavio BROJEVE KOL CENTARA širom Srbije za pomoć starijima od 65 godina

24 Mar 2020, 14:17

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je na svom zvaničnom sajtu spisak brojeva telefona uspostavljenih…

UHAPŠEN ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH TELESNIH POVREDA

5 Mar 2020, 9:51

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi, po nalogu Višeg javnog tužilaštva…

KRIVIČNA DELA NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA

25 Feb 2020, 13:19

U OVOM I PRETHODNOM MESECU NA TERITORIJI GRADA POŽAREVCA DOGODILE SU SE BROJNA KRIVIČNA DELA, NEOVLAŠĆENO KORIŠĆENJE…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoČUDOTVORNA ČUVARKUĆA! Ova biljka…

Poboljšava i imuni sistem. Mnogi od vas imaju čuvarkuću u svom domu, a ne znaju…

27 May 2020, 10:19

DruštvoIZGRADNJA NOVOG HOTELA I UREĐENJA…

U planu razvoja opštine Golubac,u okviru strateškog dokumenta u toku ove godine…

26 May 2020, 23:18

PolitikaODRŽANA 34. SEDNICA SKUPŠTINE…

ODRŽANA  JE 34. SEDNICA LOKALNOG PARLAMENTA U VELIKOJ SALI CENTRA ZA KUTLURU UZ POŠTOVANJE…

26 May 2020, 14:37

Kursna lista